Bebek19 Merhaba anneler. 36 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp, hastane çantamızı hazırlayacağım. Makinada kaç derecede, kaç saat yıkamam lazım? İlk bebeğim tecrübem yok. Çok teşekkür ederim.
KubraKaranKaya Bebek19 30 derecede 600 sıkmada yıkatabilirsin. Zaten ütüde yapacağın için iyice mikropları kırılır. Ama bebek deterjanı kullan mutlaka
horozseker Bebek19 40 derecede 30 dk da yıkadım , öncesinde makineyi 15 dklık programda boş çalıştırdım sonra bebeğimin kıyafetlerini yıkadım
anne96 KubraKaranKaya mıkrop gıtsın dıye daha yuksek derecede yıkanmaz mı ıyı kı görmüşüm yorumları yoksa ben 90 da fılan yıkardım 😂
Nskyhn Bebek19 benimki öyle değildi hızlıya aldım. Çünkü elde hassas yıkamada program 30 da bile çok uzundu o yüzden hızlı yikamadsn ayarladım
Edabykl Bebek19 lekeli olmadigi icin daha yeni olduklari icin yarim saatlik programda 40 derece 800 devirde sıktırdım miss oldular 😂
Bebek19 Edabykl lekeli olduklarında hangi programda, kaç derecede yıkayacağım acaba. Pamuklu, mix karışık, hassas, elde yıkama programında mı. Çok teşekkür ederim
HEY03D Bebek19 bebek programında yıkadım ilk sonra 30 derece de hepsini ütüledim. Şimdi gene bebek programı kullanıyorum ama bazende karışık programa atıyorum +1 durulama seçiyorum gene 30 derece. Bebek deterjanı kullanıyorum
Bebek19 Edabykl kurutucu makinaya atıyor musunuz sonrasında? Kurutucu kullanılmalı mı bebek kıyafetlerinde çekmesini de istemiyorum
KubraKaranKaya anne96 90 da yıkarsan hem küçülür hemde renkleri gider kıyafetlerin yeni gibi olmaz hiç
Edabykl Bebek19 kurutma makinam yok ama genelde cekiyo kurutma makinasinda kıyafetler gorumcemde var ordan biliyorum bence yikayin normal asin kurusun bebek kıyafetleri bide bebek için özel deterjanla yikayin daha hijyen olur
Asli1111 Bebek19 genelde makinelerde hızlı yıkama programı var orada yikayabilirsin 15 dakika ve 30 dakikalık 30 derece