Bereninannesi Bana tüm içtenliğinle kızım içim isim önerilerinde bulunan güzel annelerim bu teşekkürüm kızım ve benden size gelsin 🌸samimiyetle önerilerde bulunan güzel annelerim kızımla size çok kocaman teşekkür ederiz iyiki varsınız 🥰 @Zuzuu86 @Halaycibasiteyteyaheyytilili @Melike464860 @Elbetbirgun @Ebrarabla_06 @benkosarim @Nurcan__ @Kubrar33 @Aaaysee @LeilaNilay @_Esra__ @Bora5832 @minikkurabiyelerinannesi @Sinemakty @Tran @hemsreanne @Dilser @Bilgeszr @Bir_mucize_olsun1 @Zeynep0607 @zeynepdurunun_annesi @merveyigittekin @Haticee7818 @Aselinannesi3 @gkbyza @smallbaby @Nazendehanim @Cigilipub @ElifKay4 @ikra06_09 @Birminik56 @Ceren4444 @D_Banutoklu @eylulicten @A_ysma @AysegulArici @Hafizehanim61 @Buketyusra @[silindi] @Sinem- @Nazli18 @Arzulina @busra14044 @Asil_hatun @Gizooshi @Dylann @Minikbiranneem @Ziynet4459 @Bebismucize @Yagmur981 @Merve201119 @2505 @Oykununannesi55 Vallahi üşenmedim samimiyetle içtenlikle öneride bulunan tüm güzel annelerimi etiketledim 😅🌸 çoooook teşekkürler 🤩❤️
smallbaby Bereninannesi ismide bahtıda güzel olsun bizide sen mutlu ettin biz teşekkür ederiz güzel anne🥰🥰
Zuzuu86 Bereninannesi ya asıl biz teşekkür ederiz bu ince davranışın için 🥰 baktın olmuyo kura çekersin 😄 yani biz ne dersek naparsak yapalım onun ısmı hazır 😍 hayırla sağlıkla gelsın prenses 🥰🥰🌸🌸
Bereninannesi Tüm yavrularımızın bahtı hayatı hayırlı ve güzel olsun inşallah Allah razı olsun canım benim ☺️
Bereninannesi ipekveatlas henüz netleşmiş bi isim yok önerilen isimlere de bakıp araştırarak netleştirme aşamasındayım☺️
Bereninannesi Zuzuu86 yiaaa😍 ne kadar içtensin 💕Allah razı olsun canım benim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🤲🏻🌸
Aaaysee Bereninannesi ya canım üşenmemiş etiketlemissin biz de teşekkür ederizzz 💖 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir anne olacaksınnn 😍😽🌸💖
Bereninannesi Aaaysee ne kadar güzel ve içten söyledin sen öyle Ya🤩sende eminim çok güzel bir annesin valla etiketlemesem haksızlık olurdu etiketlediğim tüm annelerim samimiyetle öneride bulundu çünkü 🥰
Bereninannesi Bora5832 tabiki de onun İçin de ayrıca post açarım canım çok teşekkür ederim tekrardan 🌸
ElifKay4 Bereninannesi rabbim hayırla kucağınıza almayı, ismiyle mutlu huzurlu bi hayat sürmeyi nasip etsin inşallah 🌸
Bereninannesi ElifKay4 amiiinnnn Allah razı olsun içinde senin ve tüm evlatlarımız İçin de inşallah canım benim senin güzel duan yeter 🤲🏻🥰🥰🌸