Aysaayigitt 14 gün önce sezeryan doğum yaptım , hamileykende vardı ama şiddetli değildi ağrı acı yoktu üstelik ben ne hamileyken ne de doğumdan sonra kabızlık yaşamadım çok şükür 🙏🏻 Ama şuan hemoroid büyümüş ve ağrı yapıyor ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen
KubraKaranKaya Aysaayigitt sık sık vazelin sür birde bepantol pişik kremi. Soğuk suyla yıkayıp temizledikten sonra her tuvaletten sonra sür.
suelin Aysaayigitt isirgan otu çayı içmek iyi geliyormuş doktoruna sorup içebilirsin ha bide bi link atcam bende makat çatlağı falan olmuştu dogumla alakasi yoktu benimkinin o kürü yaptım geçti ama deidgim gibi doktoruna sor oyle yap
Kubr_a Aysaayigitt bendede sezeryan sonrası aynı olay oldu doktorum 2 tane krem verdi. Birde kantaron yağının damar büzme özelliği olduğu için onu pamuğa döküp o bölgeye koyuyorum. Geçmiş olsun sizede🌸
Meryyyy35 Aysaayigitt benim daha önceden de olduğu icin doğumdan sonra bu sefer hemoroid değil direk makatim dışarı çıkmıştı 20 gün. Tuvalete çıkamadım önceden kullandığım krem ve fitilim vardı onları kullandim
Aysaayigitt KubraKaranKaya kantron yağı sürüyordum bu ikiliyi deniyeyim bir de inşallah fayda eder , ne kadar sürede etkisini gördünüz
ilknurrruzn KubraKaranKaya Ben hamileyim şuan hala acısını çekiyorum doktorumada söyledim çekindim doğrusu… Çok kötü sanki oraya kocaman bir şey zorluyor töbe estağfurullah 🤦🏻♀️ Her tuvaletten sonra kanama oluyor korkuyorum ve ne yapacağımıda bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bende Bu dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkürler 🥰
suelin Aysaayigitt benim hamilelikten önce olmuştu isirgan otu çayıni gebeler ve emziren anneler icjn arastrabilirsiniz ama yine de doktora sorarak kullanin sütü artırdigie falan yazıyordu nette geçmiş olsun
KubraKaranKaya Aysaayigitt 5 gün içinde şişlik indi hafifledi. Birde dupholac kullandım ishal olmak için yoksa zorşadıkça artıyor
Hamidevahap Doktora gidin ddaflon hap fitil sabun 2 tanede krem yazıyor geciyor kanayınca kurtulursun ancak hıc acı baharat lı seyler yemeyin lutfen ve asla kabız olma
Kubr_a Aysaayigitt dikişlerim için kontrole gittiğimde söylemiştim doktorumda ilaç yazdı devam ederse genel cerrahiye git dedi
Hamidevahap Aysaayigitt cnm genel cerrahi yazıyor oraya bakmıyor merak etme yani benim doktorum bakmamıstı 1 haftada duzelfı kanama oldu bıdaha asla oturmada kalkmadan sorn yasamadım
Meryyyy35 Aysaayigitt vallahi doğumdan daha zordu desem abartmış olmam cunku elimle krem sürdükten sonra makati içeri doğru sokmak zorunda kaldım
Aysaayigitt Meryyyy35 doğumdan önce içeri itebiliyordum kremleyip ama şuan onu da yapamıyorum ben daha fazla ilerlemez inşallah
Meryyyy35 Aysaayigitt yediklerini dikkat et canım çorba tarzı yada sebza ağırlıklı baharatsiz beslen düzelir inşallah gerçekten çok zor
bebegim42_ Canga02 DUPHALAC bitkisel bi şurup şuan bende 32 haftalık gebeyim 20 gün tuvalete çıkamadım zaten makatta meme şeklinde büyüdü mahvolmuştum doktorum bir kere lavman yap sonra şurıba devam et dedi DUPHALAC verdi sabah akşam 1 kaşık içiyorum baya rahatladım çok zor kabızlık