blackberry118 Kan ve idrar tahlili ucretleri ne kadar bilen var mi ? Muayene ücretinden baska ucret cikar mi cok
iremuhammedd blackberry118 ben genelde tahlillerimi aile hekmlğinde yapıp gidiyorum hiç hastanede yaptırmadım desem yeridir yarın da doğumum inşallah
Annelerinannesi blackberry118 medicalde Fatma Kaya’ya gidiyorum canım. 120tl muayene ücreti veriyorum. Tahlile 380tl verdiğim de oldu 15 tl verdiğimde. Ama ortalama 120-150 arası tutuyor tahlil paralarım.
zynpkayaoglu tahlilleri bilmiyorum ama muayene çok pahali en son 110 tl idi 125 tl olmuş zeynep hanıma gidiyorum bende ama yarın yeni devlet hastahanesine necati kaya ya aldim randevu memnun kalirsam ins oraya gidicem çok abarttılar artik hergün zam yapiyolar😣😣
zynpkayaoglu [bilinmeyen] doktorlar hakkında hiç bi bilgim yok hem iyi hemde ilgili bi doktor istiyorum bide tüp bebek benim ilk gebeliğin endişeliyim yani
blackberry118 iremuhammedd Saglikla kavusun beneginize.kim doktorunuz. Ben bingolden geliyorum elaziga Fethi beye gttim 34. Haftamda burada dogum yapmaktan vazgectim. Hastane temiz doktor ilgili. Cok sevdim acikcasi. Dogum tecrubenizi buradan yazarsanz sevinirim.
iremuhammedd blackberry118 çok tesekkür ederim doğum gayet güzel geçti şu an sancılarım var biraz doktorum zeynep hanım doktorumdan da ekiptende çok memnun kaldım herşey yolunda çok şükür darısı size inşallah
blackberry118 iremuhammedd normal miydi irem hanim dikisiniz var mi? Fotoğraf cekimi de dahilmis sanirim medikalde. Odada mi cekim oldu yoksa ameliyathanede mi basladi. Gercekten cok sevindim dogumunuzun guzel gecmesine💓
iremuhammedd blackberry118 yok sezeryan oldum fotoğraf çekimi doğuma giderken başladı doğum anında ve sonrasında devam etti çok tesekkür ederim ❣️
zynpkayaoglu az önce doktordan geldim ilk defa gittim yeni şehir hastahanesine necati kaya ya çok memnun kaldim bütün tahlillerimde hemen yapildi ins orda devam edicem böyle gderse
Eslemyaren zynpkayaoglu necati kaya cok övüyorlar ilgisi nasıl yani ultrason bakarken herşeyi tek tek söylüyormu özelde ne sorsan cvp alabiliyosun
Annelerinannesi iremuhammedd sen istediğin için mi fotoğraf çekimi oldu canım. Ve ne kadar ücreti fotoğraf çekiminin
zynpkayaoglu Eslemyaren ben memnun kaldim yani biraz yoğun oluyo tabi özel gibi degil ama ultrasonda baya inceliyo sorduğunda cevap veriyo
Annelerinannesi iremuhammedd peki Doğum ücreti ne kadar canım benim de 1 ayım var hiç sormadık henüz.