Tugbamom Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktor 28. haftada ve doğumdan sonra iğne olmam gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım daha önce iğne olan var mı bu bebeğime bir zarar verir mi
Deryaq Tugbamom bizde de var kan uyuşmazlığı iğneyi 28 haftada oluyorsun korkma bebeğe aksine faydası var olabilecek kanama vs şeylerin önüne geçiyor bu iğne birde Doğumdan sonra vuruluyor
beren22 Tugbamom ben vuruldum canim korkma bebege zarari yok tam tersi onun sagligi için onemli bazi dr lar dogumdan sonra vuruyormus ancak bu kanama vs. Gibi önlem amaçlı 28. Haftada vuruluyor benim doktorum seçenek sunmadi igneni vurun dedi
SinemAyaz Bana iki doktorda 28. Haftada gerek olmadığını söyledi Doğumda bebeğin kanı seninkinden değilse o zaman 72 saat içinde iğne vurulmak gerekiyor dedi
DilaraDefne Kan uyuşmazlığı bizde de var. En başından beri doktorumuzun dediği şey kanama olmadığı sürece bekleneceği, 28. Haftada her ihtimale karşı önlem amaçlı iğnenin yapılacağıydı. 28. haftada uyuşmazlık iğnesi yapıldı. Şimdi 35 olduk. Doğum sonrası kızım pozitif olursa yine yapılacak. Önlem amaçlı olduğu için kimi doktor yaptırıyor kimi yaptırmıyor. Ben nolur nolmaz diye düşünüp yaptıranlardanım. Bir zararı yok sonuçta..
Tugbamom beren22 çok teşekkür ederim canım benim benim doktorum kanama olursa tekrar bi iğne daha dedi biraz korktum açıkçası
DilaraDefne Tugbamom Kalçadan yapılan bir iğne. Tedirgin olmanıza hiç gerek yok. Hiç yakan uyuşturan veya yan etkisi olan bir iğne değil.
Tugbamom Yaso bana nikah zamanı sağlık raporunu verirken doktor ilk çocukta gerek YÖK ikincisinde iğne vurulman gerekiyor dedi fakat şuan doktorum seçenek sunmadı vurunman gerekiyor 27. haftada dedi
Yaso Tugbamom 2. Çocukta riskli diyorlar ama kanama olursa hemen doktorlar yapıyorlar şükür oğlumda da kızımda da bende kanama olmadı