AselLinaMom Eylul-22 hamileyken çok abartıya kaçmadan yiyordum hiçbir şeyden kızmadım ama her şeyin fazlası zarar dozunda yiyebilirsiniz
nilsmomy Eylul-22 yani ayda 1 kere tüketiyorum canım çekerse. Yine abartmıyorum ama çok canım iserse kısıtlamıyorum kendimi.
MMelissaaa- Eylul-22 ayyy tam mc den yemek söyleyip söylememe konusunda düşünürken postunuzu gördüm. 5 haftalık hamileyim 1 defa yesem ne olur acaba 🥹
Burcusko Haftada bir iki defa tüketiyorum.Ama Burger, KFC, McDonald’s değil.Eğer endişeleniyorsaniz dondurulmuş köftelerle hamburger ekmeğine kendiniz de yapabilirsiniz.
Svglakc MMelissaaa- bn hamileligin basindan beridir tuketiyorum tabi asırıya kacmiyorum ama sorun olmaz herseyden de kısıtlayamayiz kendimizi
MMelissaaa- tuba-berfin herhangi bi sorun yaşadınız mı. 5 haftalık hamileyim canım çok mc tavuk meni çekiyor bir kere tüketsem zararı olur mu acaba
esraakpinar MMelissaaa- nasıl bi zararı olabilir ki😅 yani her gün yerseniz sağlıksız tabiki ama ayda yılda bi kere yemenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum 🤔
tuba-berfin MMelissaaa- yani hiçbir sıkıntı yaşadım diyemem yiyorum gelişigüzel belirlediğim kötü bi yan etkisi yok
MMelissaaa- Svglakc benim ilk olacak öyle rahatlatıyorum kendimi 😂 hamileyiz canımızda istiyor bize de yazık
MMelissaaa- esraakpinar sipariş verdim canım içimdeki istek gittikten sonra pişmanlık duymam umarım 🤣
buke-092022 Eylul-22 35+6 haftalık hamileyim 5-6 kez yedim bende de bebekte de bir sorun olmadı şükür. Tabi fazlası zarar. ayda bir kere yemekten bişey olmaz demişti diyetisyen bir arkadaşım
Mello29 Eylul-22 Hamburgeri köftesi ekmegi evde kendim yapiyorum yani eskidende öyle yapiyordum daha lezzetli diye ama haftada bir kere arbys yiyorum icine mayonez koydurtmuyorum. Bir gün sagliksiz beslendiysem vicdan yapip hemen daha cok süt iciyorum yogurt yiyorum kendimce telafi ediyorum 😂😂😂