Merhabalar anneleeer ☺️ Ben sezrayen doğum yapalı 20 gün oldu. Korse kullanamıyorum çünkü korseyle dik durunca sanki dikişim açılacak gibi hissediyorum. Kendimi zorlamayacağım korseyi 15-20 gün sonra kullanmaya başlayacağım.
55 kilo hamile kaldım ve 80 kilo doğuma girdim. Ama doktoruma da dedim bu kilo sizi korkutmasın benim yapım böyle ben hemen veririm. Doğum yapalı 15 gün oldu 14 kilo verdim.
Nelere dikkat ettim?
Ben şeker ve beyaz un tüketmiyorum doğum yaptığımdan beri. Süt kalitesini ve sütü arttıran şeyler dendiğinde büyüklerin tavsiye ettiği şerbetleri asla tüketmiyorum her sabah aç karına 1 yemek kaşığı organik pekmez içiyorum. Ve canım tatlı istediğinde hurma tüketiyorum günde 2-3 tane. Semizotuna bayılırım, kahvaltıda da tam buğday ekmeği, omlet, peynir, avokado en sevdiklerim.
Ve en önemlisi günde 4-5 litre su içiyorum. Rezene ve melisa çayına da bayılıyorum ☺️
Siz neler yapıyorsunuz? Doğum şekliniz nedir ve kaç günde kaç kilo kaybettiniz?
Ama şunu söylemek istiyorum 14 kilo versem de hamilelik öncesi bu kilomda giydiğim kotlarım olmuyor şu an, sizce fiziki yapımız değiştiğinden mi? Biraz zamana mı ihtiyaç var?