Ysmn38 Merhaba 6 haftalık hamileyim. Son bir haftadır su bile içemiyorum içim gitse de. Annemin migren ağrısı gibiyim yesem misli ile çıkıyor hiç halim yok.yatıyorum sürekli baş ağrısı üşüme beni bitirdi çözümü olan var mı? Bunu yaşayan ?
Espbulut Ysmn38 maalesef tek çözüm 4 ayı tamamlamak canım onun dışında kendini yemek için zorlama ne canın çekiyorsa onu ye salatalık iyi gelebilir leblebi tarzı ve tuzlu kraker tüketebilirsin 🙏
Yaseminztrkzcan Ysmn38 bende öyleydim 13 haftama kadar çalıştığım için yatmak gibi bi şansım yoktu doktorum bana zofran verdi iyi geliyordu bana
detetedmom404 Hamilesin yani tabi olacak 😊 az önce doya doya bi güzel kahvaltı yaptım daha masadan kalkmadan tuvalete zor yetiştim ağzımdan burnumdan çıkardım😞😞 13+2 haftalığım bitti geçti diyorsun Birdaha oluyor yapacak bişey yok yani
Dilacan01 Bende suan 10+5 haftalik hamileyim. 2 gün onceye kadar ne bse yiyip icebiliyorm ne de basimi yastiktan kaldirabiliyorm. Hep bir kusma hali . Ve ben her yedigimi cikariyordm. Seytanin kulagina kurşun suan hic biseyim yok. 2 gundur yanim istahim açıldı. Her dk biseyler yemek istiyorum. Insallah bundan sonra boyle gider .
Yagmur1991 13+4 günlüğüm hala.sabahlari midem bulanıyor et tavuk balık yiyemiyorum hala cekiyorum.ama tabi ilk 3 ay yataktan gözümü açamıyordum en azından enerjim biraz daha iyi
Btlll Valla çok zor Bi durum ben kaç haftadır neler çekiyorm sürekli yataktayım zaten uykuya veriyorum kendimi bulantıdan 😞