Sinemkaan Kızlar ben güzel yalı hastanesine gidiyorum orada doğum ücreti yüksek Metro hastanesinde doğum yapıp memnun kalan Özel Adana hastanesinde doğum yapıp doktorundan memnun kalanlar Doktorunuzu ve hastene adını yazarmsnz Ve ücretini
Miniktospik Sinemkaan 2 sene önce metro hastanesinde Doğum yaptım kısmetse 20 gün sonra yine metroda Doğum yapacağım
Dyggg Sinemkaan özel Adana hast doğum yaptım 3.5 yıl önce kısmet olursa Şubat ayında doğumum var İstanbul’dan yine oradaki doktoruma gidicem kesinlikle çok iyi ilgileniyor doktor da hemşirelerde metro da eltim doğum yapmıştı kadını o halde dövmekten beter ettiler resmen asla ilgili değiller hemşireler oranın sahibi gibi davranıyor doktorum Muzaffer Şengül kesinlikle tavsiye ediyorum harika bi doktor kendisi
Buse-ozdmr Sinemkaan özel algomed hastanesine gidiyorum cok memnunum doğumumuda orda yapıcam doktorum çok iyi tavsiye ederimm
can_1anne Metro hastanesini hijyen yönünden tercih edebilirsiniz özel adana hijyene pek önem vermiyor
mimar_anne İlk hamileliğim ocakta nasipse doğum ailemdeki herkes ve çevremde çoğu arkadaşım özel Adana hastanesi Muzaffer Şengül e gider ve doğumu onda yapar bende nasipse Muzaffer hocaya gidicem doğum için