canmyavrum Arkadaşlar hamilelik bitti şimdide sonrası sorularla geldim🙈 NORMAL DOGUM dikişlerim oldu dr bi su verdi hergün kullanmam için başka bunu bunu yaptım kolayca geçti diyen var mı ?Bide Kaç haftada iyileşir?
Edabykl canmyavrum Ben dogum yapmadim henuz ama annemden biliyorum buyuk bir siseye batikonlu su yapmisti taharet alirken onunla aliyordu kolayca iyileşiyormus sizde yapip oyle bi sisede tuvaletinizde bulundurabilirsiniz
Derya canmyavrum kişiden kişiye , dikişe, kesiye göre değişiyor iyileşme hızı benim çok çok fazla dikişim vardı 50-60 günü buldu düşmesi hep kuru tutmaya özen göster havalandır ve batikonu eksik etme
KeremikoBayky canmyavrum witch hazel yani cadı fındığı otu içeren bakım ürünleri dikişleri çok güzel iyileştiriyor yeni doğum yapan annelere özel ürünlerden satın almalı ve kullanmalısın
Hilal-95 canmyavrum batıkonu 1litre suya döküp 40 gün taharat aldım alkolun cabuk kurutma özelliği olduğu için kullanmam gerektığını söyledi doktor cabukda geçti ağrı hissetmedim ben 2. Gün ikişer ikişer merdiven cıkıyodum🤣 ama şöyle söleyim kesınlıkle ağır iş yapmamak gerekıyor uzun süre ağır kaldırmamak gerekıyor rahmin yukarı cıkıp toparlanması için
kayaa0 Islak kalmasın fön makinesiyle falan kurutun NORMAL DOĞUM dikişlerinizi. Doktorunuzun verdiğini de aksatmayın, bana sadece baticon vermişti tam hatırlamıyorum ama çok sürmemişti iyileşmesi
canmyavrum Derya 🥺🙈tutarım ama nasl sürekli havalandıraym akıntm var o yüzsen havalandıramam baticon u kullanıyorm eger kahverengi su oysa
kayaa0 canmyavrum aynen odur. Bi de ağrı hissetmiyorum diye çok fazla oturur pozisyonda durma. Otururken gayet rahat oluyordum ağrım olmuyordu ama dikişlerin üzerine oturup oturup sonra yavaş kalksam da ağrımaya başlıyordu. Onun dışında bi ağrım olmamıştı yani
Gizem260 canmyavrum baticon sürüyorum birde madecassol krem vermiş iz için sanırım ama daha kremi sürmedim
Derya canmyavrum kanaman azalınca depend yerine pede geç sık sık değiştireceğinden daha çok kuru kalıyor 2 saate 1 saate bir değiştir