Bekar93- Arkadaşlar merhaba doktorum rahimde kısalma var dedi proğestan verdi 26 haftalığım korkulacak bir durum mu böyle şeyler yaşayan var mı
Misssitare Bekar93- bende o haftalarda başladım şu an 34+5 haftalığız. Erken doğum riski olmaması için veriliyor. Geçen hafta progestanı kestik nidicard kullanıyorum. Doğuma yakın bu ilacıda bırakacakmışım.
durumoms2 Bekar93- benimde erken doğum riskim olduğu için verdi dokturum hala kullanıyorum 35. Haftadayiz
durumoms2 Misssitare şuan kullandığınız ilaç ne için acaba? Kaçıncı haftada bırakacaksınız? Bende progestan kullanıyorum da
Misssitare durumoms2 ağızdan progestana 24 yada 25. haftalarda başlamıştım sanırım 32. haftaya kadar kullandım. 32 den sonra nidicard ilacına başladım. Rahim kasılmaları için bu ilaçlar. Nidicard doğuma yakın bırakacakmışım ama kaçıncı haftada bilmiyorum.
3bebeli1kedili İlk 3 ay riskim yoktu her ihtimale karşı kullandım 22.haftadan sonra da erken doğum riskim olduğu için çoğul gebelik takibimi yapan doktorum doğum oluncaya kadar kullanmamı söyledi sanırım rahim ağzını sıkıyor kasılmayı engelliyor