Edoo mhrmom evet insan korkuyor birde cok sancı olunca korkuyor ama doktor sancınız normal bebek büyüdüğü icin dedi bakalım hayırlısı 🙏
Melteeeemm Bade0022 35+3 olduk bizde ☺️ Stres oluyor ister istemez bir yandan da rahatlık da var gibi 😅 Ufak bir korkuyla karışık heyecan da diyebiliriz.. Duygularım darmadağın anlayamazsın durumu 😅😅
Edoo mhrmom adet sancısı gibi değil daha farklı ben adetimde öyle çok sancılanmıyordum sol tarafıma giriyor ara ara oluyor sürekli değil
Ysfgl_3003 mucizemm_00 günlerimiz birebir aynı inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız Allah’ın izni ile 🤲
Ceylinmelike Edoo aynısı bendede oluyodu şuan o kadar değil ama ilk zamanlar 3 4 haftalıkken felan Allah’ım birden bı ağrı girdiyodu aniden terliyorum kipirdiyamiyodum 15 dk felan sürüyordu her gece böyleydi ama şükür şuan hafif oluyo agrim kramp gibi 11 haftalık oldum
Burrcu Alpinannesi__ :) erken ogrenenlerdensin :) bende 3 haftalikken ogrenmistim :) test yapmam diyordum ama adetimin gecmesjni bile beklemeden kan testi yaptırdım 🙈
Seydanur180917 Esrauysal > valaha bilmiyorum ama hayatımdaki en güzel duyguydu ve iki hafta sonra gel dedi hecandan oluyom gün geçmiyor 🥺😊
aly-a123 horozseker seninle aynı haftada olup ikimizinde erkek beklemesi😁. Tevafuk işte sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canm🥰🙏🏻
Burcuuzunnn svda33 ben geçen hafta gittiğimde tek kese gördük ama iki yumurta çatlamış tek mi çift mi haftaya belli olur dedi sağlıklı olsun en önemlisi ama ikiz de olursa çok sevinirim 🥰
svda33 Burcuuzunnn aynen inşallah sağlıklı olsunlarda. hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰
emsef Esrauysal ya ben yürüyüş yaptığım zaman hava da nemli ya eve geldiğimde külodum sanki su gibi ıslanmış oluyor ama genellikle yorulunca terleyince oluyor tedirgin etti beni acaba suyum mu sızıyor diye😿
H-nurr 32+3 olduk benimde ilk gebeliğim çok zor sonlara yaklaştıkça galiba bide hala bulantılarım oluyor ara ara agrım geliyor bi an önce dogursam diyorum artık 🤭😢
Vildan37 Hayırlısı olsun canım normal hayatına devam et çok dua et bende ederim… vakit bana göre öyle geciyor yoksa zaman geçmez 🙈 7+3 günümdeyim kalbini görsen yeterli ses dalgası zararlı embrioya adına çok sevindim 🥰
08HB-16 Bade0022 Benimde ilk bu gün tam 8 haftanın 4. Günundeyiz haftaya kalp atışını duymaya gidicez 🙏
mucizemm_00 Nurersz ne güzel. Valla canım benimde var ya arada oluyor ama sabah bulantılarım hâlâ var 🙄 sözde ikinci trimester balayıydi😄
Melekclskn mhrmom evet ya zaten benim ilk aylar çok sorunlu geçti şimdi herşeye dikkat ediyorum bide ilk gebeliğim ama aşırı bel ağrısı oluyor normal demekki 🤗 çoo sağol canım