Bade0022 melisaugtr ama görmedim diye korkma 6.haftasında görende var kuzum sen herşeyi iyi düşün iyi olsun sağlıkla al kucağına
melisaugtr Bade0022 amiin inşallah 🤗 daha gitmedim doktora hiç, haftaya gideyim diyorum 5 haftalık olunca 🥰
Semadml melisaugtr olsun güzel belirtiler bunlar çok sevindim valla arada baktım profiline hep :) bende hamileyim bugün 7 hafta olacak inşallah 🙏
melisaugtr Semadml yaa ben de çok sevindimm 🥹 kaç ay önce konuştuk ettik, geç oldu ama güzel oldu çok şükür 🥰 sağlıkla al kucağına canım benim 😇 ben de sabırsızlıkla diğer haftayı bekliyorum ki kese görmeye gideyim 🤗 var mı senin de belirtilerin?
Semadml melisaugtr amin inşallah sende 🙏☺️ Betanın ikincisini bugün mü vereceksin heyecanlı süreler. Bende mide bulantısı olmaya başladı göğüsler baya ağırlaştı falan çok şükür kalp atışını da duyduk geçen hafta rabbim sana da nasip etsin 🥰
melisaugtr Semadml amin inşallah ya 🥰 evet 5 dk sonra hastanede olurum tekrar vereyim de düzenli artıyorsa göreyim içim rahat etsin hâlâ bir şüpheli gibi yani ☹️ ayy ben de o günlere gelirim inşallah 🤗
Semadml melisaugtr hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🙏 benim de belirtiler bir gelip bir gidiyor buralarda stresli yani bence direk 40. Haftaya ışınlanalım aşırı korkuyorum bende :)