minikbezelyemmm derosss aslında gün önemli değil sanırım kesenin boyutu 16 mm olunca duyulur dedi doktor
Vraslrnzn Ben 6+3 oldum bugün. 4-5 gündür bazen pembe bazen kahverengi olmak üzere lekeler geliyor. Çarşamba günü kalp atışını duymaya gidecektik. İnşallah bir problem yoktur. Benim gibi olanlar var mı? Bu lekelenmeler normal mi ?
derosss Vraslrnzn inşallah iyisinizdir sen içini ferah tut korkma arkadaşım dua et bu lekelenmeler adet olamadığımız için ara ara normal sayılıyor imiş
Ezgikrkl Vraslrnzn Bizde bugün 6+3 olduk tutunma kanamalarıdır.içinizi ferah tutun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
birminikmucizem @“minikbezelyemmm” korkmayın kendinize dikkat edin progestan kullanıyorsanız birşey olmaz Allah’ın izniyle
Msfidash Bade0022 in sha Allah duyarsin 🤲 Allah hepimize saglikli sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🙏🏽 22+3 olduq biz 🐣🙏🏽🙏🏽
Vraslrnzn derosss Bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten elden 🥲 heyecanla çarşambayı bekliyoruz 🤷🏻♀️ Yaptığın açıklama mantıklı geldi tam da adet tarihime yakın başladı lekelenmeler inşallah başka bir sebebi yoktur 🙏
Vraslrnzn derosss sanırım 1 saat önce düşürdüm çocuğu 🥲 kanamam arttı önce pıhtılar geldi sonra böyle şeffaf renkli kese gibi bişey geldi % 90 gitti bebiş kesin sonucu sabah doktor söyleyecek artık 🤷🏻♀️
aysesultann Benimde ilk gelebiliğim 4+5 deyim şuan beta hcg düzenli yükseliyor ilk defa önümüzdeki cuma gideceğim doktora 5+3 de yani ☺️ İnşalalh keseyi görürüz ☺️ Karından bakıyorlar ultrasonla değil mi ☺️
derosss aysesultann evet karından bakıyorlar arkadaşım ama isteğe göre vajinadanda bakabilirler ama ben istememiştim beklemeyi tercih ettim
21052022 Herkese merhaba benim de ilk gebeliğim 10+2 haftam haftaya pazartesi kontrole gidecez bebeğimi görecem inşallah sağlıklıdır biraz tedirginim
derosss aysesultann benim kesem gözükmüştü arkadaşım ama şehir hastanesine gideceksen keseni göremiyoruz vs diyebilirler sakın moralini bozma ben neler duydum
derosss Vraslrnzn inşallah öyledir arkadaşım iyi düşünelim iyi olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerde buluşalım arkadaşım bende kalp atışını beklıyorum
mucizemm_00 Ekka anladım canım rabbim şifa versin inşaallah 🙏🥰 en kısa zamanda onlarda geçer inşaallah