Bade0022 TGBDMRLP bende öyleyim çok stresliymiş ama siz büyümüşsünüz ben daha ilk basamakları gecerken panik atak gecırıyorum 😂
Bade0022 Seyda94_ çok az kalmış erkek geç gelir derler ama sezeryan düşünüyorsan 2 hafta falan kalmış hemen hemen
Bade0022 Zeynep_07 kanama olmadığı müddetçe kasık ağrısı yorgunluk ve bel ağrısı normal kese büyüyor rahim yer yapıyor kendine dedi kuzum
neseligunler Bade0022 22. Haftamıza girdik bugün ,tekmeleri sert olmaya başladı iyice hareketli bir oğluşum olacak 😀😍😇😇
Yeso59 Bade0022 ay bende öyleydim kahvaltıda bile yaş pasta yerdim 24 haftalıgim agzima koyamıyorum şuan birileri yerken görürsem azcık alıyorum
D_Banutoklu Bade0022 Aynı hissi ben de yaşadım inanın unutulur mu ama unutuyordum gerçekten. Kalbini duyduğunuzda hele bir de karnınız çıkmaya başladığında eşsiz duygular sizi bekliyor inşallah
Mahsati Selamlar, ilk gebeliğimi yaşıyorum, soruma gülmeyin lütfen:)) Hani yazıyosunuz ya mesela, 6+5 hafta filan, artı olaraq yazılan rakam ne demek, ne anlama geliyor?
Bade0022 Mahsati hafta içindeki gün mesela 6+6 olduktan sonra 6+7 demiyoruz hafta tamamlanıyor 7+0 la yeni hafta başlıyor bu yani kuzum
Sehrbnon122 Bade0022 tüp bebek yaptırdım canım 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum ama beta hcg az cıktı 350 falan ben tek sandım ikiz olsa cok falan olurdu dedim sonra 5 hafta doktora gittik karından ultrason ile doktorum 2 kese var dedi bi kızım bi oğlum olucak insallah hayırlısıyla
Sehrbnon122 Bade0022 tesekkür ederim canım cok sagol insallah hepimiz saglıkla kavuşalım bebeklerimize
Ezgikrkl Bizde 6+3 sol yanımda ağrılar var halsizlik geceleri pek uyuyamıyorum 😔 Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Gulsumdamla Bade0022 tüm heyecanlar geçti sadece doğum heyecanı başladı şafak 52 ilk doğum olacak🥳🥳🥳🥳
Sehersakar ilknur8484 bende 15+4 deyim siz Bebişi hiç hissettiniz mi hareket edip etmediğini ? Ben ultrasonda hep çok hareketli görüyorum ama hiç hissedemedim
mucizemm_00 Nurersz ne güzel. Valla canım benimde var ya arada oluyor ama sabah bulantılarım hâlâ var 🙄 sözde ikinci trimester balayıydi😄
Nurersz mucizemm_00 balayı falan değil valla benim özellikle akşamları bulantı kusma ve bu ara baş ve diş ağrısı aşırı zorluyor beniiii💙💙