Canancndn Izellll Geçer diyen yalan söyler. Rengi beyazladığı için insanlara geçmiş gibi geliyo. Benim gebelik öncesinde ergenliğimde kilo alıp vermede oluşan tonla çatlağım var geçmedi. Güzellik salonları sadece hafifletiyomuş az bişey
Busraguler SemaArin benim hiç çatlağım olmadı hamile olduğumu duyar duymaz mustelanın çatlak önleyici kremini kullanmaya başladım sonlara doğru kantaron yağı sürdüm bunları kullandığım için mi bilmiyorum ama olmadı çatlağım
Jadewinder Busraguler çatlak kremini bir tek göbeğinize mi sürüyorsunuz yoksa basenlere falan da sürmek gerekir mi ? Ben de lierac ve bio oil karışık gidiyorum da pahalı kremler çatlaması muhtemel yerlere sürüp tasarruflu kullanmak istiyorum da 🤣
Busraguler Jadewinder göbeğime sürdüm daha çok arada kalça basen ve göğüsüme sürdüm her seferinde oralarada sürsem dayanmayacak kısa sürede biticek krem 😄
Merve-2684 Jadewinder Bende senin gibi yapıyorum 😂 bio oil olanı sabah akşam karnıma Lierac öğlen karnıma ve basenime az az 😂😬
miranmomsss Ben 25+6 dayım göbeğim hala çatlamadı ama şok bi şekilde bi kaç gün önce göğüslerimin alt kısmında kırmızı damarlar gördüm yani çatlak bildiğin hiç göğsümde beklemiyordum krem vs pek oraya sürmemiştim