berilzumrut511 2470 gramlık memeden emmeyen bebek günde kaç cc kaç kere mama alması lazım ve fışkırarak kusuyo
benimmdunyamm berilzumrut511 bebek fiskirarak kusuyorsa doktora götur ihmal etme sakın reflü vardir belki
benimmdunyamm berilzumrut511 bu soruya da doktoruna sor ben iki göğüs emzirip üstüne 30 ml veriyorum mama
Trabzonliveasabi berilzumrut511 benim arkadaşımın da çocuğu fışkırarak kusuyodu psikolog hamileliğinde yaşadığı stresin sütüne geçtiğini söyledi. Diğer sorunun cevabı ise 30 ml yetiyodu o kesin ama kaç kezdi unuttum 15 ay oldu 😅
mor_menekse1 berilzumrut511 2 kilo premetüre bebegim emmezdi sagarak veya mama da olsa 30 cm yetiyordu hastaneden cıkınca oyle dedi Dr endişe etmeyin sakin kalın yetiyor az da olsa minicik daha zamla fazla fazla isteyecek emin olun 🤗 Saglıkla büyüsün kac günlük aylık bebeginz
Serap26_ berilzumrut511 mama normalde ¾ saat tok tutar 30cc lik werseniz yeterli olur diye düşünüyorum ben emzirmeye gayret edin daha çok küçük emzirdikce sütünüz gelir emzirmeyi ihmal etmeyin sarılık olmasın