Cansu355 Arkadaşlar doğum yapacaginiz hastane fiyatla ilgili bilgi verdi mi? Biz ikidir soruyoruz hala fiyat soylemiyorlar sacma degil mi sizce? Fiyati ogrenip simdiden odeme yapmaya başlayan arkadaslarim bile var
mommysbrids Cansu355 simdiden ödeme isini gittigim hastane kabul etmiyor ama ocak ayinda gebe kaldim her ay soruyorum valla her ay zamlaniyor 😅😅 söylememe gibi durumlari yok yani
Ozge Cansu355 güncel fiyatı söylemeleri lazım. Sürekli artıyor evet ama şimdiki fiyatı bilme hakkınız var.
yagmurrrra Cansu355 benim hastane arayıncada fiyat vermiyor hastaneye gelip yatış işlemleri yapılan bölümden fiyat alıyorsun😂
Cansu355 Anladimm kizlar tesekkur ediyorum. Bizde oyle yapalim o halde gidip ogrenelim. İnsallah ogreniriz
minikmucizemmmmmmm Cansu355 hangi il hangi hastane? Söylemeleri lazım ben en başında paket almıştım ödedim bitti 🤭
Cansu355 minikmucizemmmmmmm izmir ozel cinarli kadin dogum hastanesi. Bahane de şuydu daha yeni hamilesin fiyat degisebilir oldu
Luckymom97 Cansu355 bizi muhasebeye yönlendirdiler direk orda detaylı bi şekilde anlatılıp fiyat bilgilendirilmesi yapıldı söylenmemesi saçma
minikmucizemmmmmmm Cansu355 öyle bir şey mi varmış ya tabi ki söyle bana da denildi ben Şubat ayında paket almıştım o zman 8bin₺ doğumdu Eylül de zam gelebilir demislerdi ki öylede olmuş
Emily37 Cansu355 ben geçen hafta gittiğimde sordum fiyat bilgisini ve aklıma takılan her sorunun cevabını verdiler.Zam gelirmi gelmezmi bilemiyoruz ama şuan fiyat şudur dedi kız.Sizin hastahaneniz zam yapıcaktır ondan söylemiyor olabilir
Seymaymn Cansu355 sürekli zam geldiği icin bizde odeme bile almıyorlar. Rezil ediyolar insanlarıda böyle