Evet bende doğuramıyorum dedim ama doğurdum sonunda😂en baştan başlim o zaman ben 1.oğlumu sezeryan ile doğurdum doktor istedi diye😑 aradan 2 buçuk yıl geçti ve tekrar hamile kaldım bu sefer normal doğum istiyordum ssvd destekleyen hastane ve doktor buldum ve çok şükür ssvd doğum gerçekleştirdim hemde bol pozitifli🌸ssvd doğumu yaptıktan 4 ay sonra kazara tekrar hamile kaldığımı öğrendim😲 baya ağladım hatta, neyse dedim Allah böyle nasip etti vardır bir hayır 🌿 düşük riski vardı, çok şükür 39+1 e kadar geldik, çarşamba günü günlük yürüyüşümü yaptım, 3 kat merdiven çıktım, indim, akşamına da ilişki 🤭 gece 2,3 kere kalktım makatta ve kasıklarımda aşırı bir baskıyla uyandım kabız olmuşum gibiydi aynı ama yapamıyordum kaç kere gittim tuvalete, 2 oğlum da rahatsız bu arada ateşi var ikisininde, Bi yandan da onlarla ilgilendim, sonra ağrılarım hafif geçti geri uyudum. Taaaki perşembe sabahı saat 6 da Bi uyandım ki makatta ve kasık da Bi baskı ve çok şiddetli, dedim herhalde bu doğum sancısı dakika tuttum 5 dakika da bir geliyordu sonra 3 dakika bir e düştü, anneme mesaj attım gelsin diye, eşimi kaldırdım o da bankaya gitti, bende o sırada Bi duş aldım, eşim geldi kahvaltı yaptık aç doğurmak istemedim çünkü 😅 doktoruma mesaj atmıştım 3 dakika bir geldiğini söyledim, doğumun başladığını gelmemi söyledi, bizde çıktık, sancılarımın şiddeti ve sıklığı gittikçe arttı, hastanenin önüne gelince Bi ağlama tuttu beni 🤧 neyse baktım hastane kalabalık gözyaşlarımı silip dim dik hastaneye girdim😂doktorum bekledim odasına geldi, sedye de açıklık muanesi yaptı, bana ne dese beğenirsiniz? 🤭 “kız az daha gelmesen doğuruyormuşsun 8 cm” dedi ve ben şok😲 oda ayarlamaya çalıştı bana ve oda yok kalmamış hepsi doluymuş😬 ebeyi aradı, ebe geldi “doğumhaneye alalım, lavman yapılsın oda ayarlanana kadar” dedi bana da dönüp “seni böyle ortalıkta bırakamam doğumhaneye koşun” dedi😂neyse doğumhaneye indik üzerimi değiştirdim doğumhane nin yanında Bi kaç oda var tek kişilik sancı odası sanırım oraya girdik, nst falan bağlandı, nst bitince, ebe “kalkıp yürüyebilirsin” dedi, Plates topu da getirdi, daha sonra annem geldi yanıma yarım saat durdu, ebe"odanız ayarlanmış gidip yerleşin" dedi, lavman yaptı, suyum da muane ederken patladı zaten, ıkınma hissin gelince haber ver bana dedi, suyum patladıktan sonraki sancım da geldi ıkınma hissi çok hafif ama haber vermedim 2. Sancım da seslendim sanırım geliyor dedim doğum haneye girdik zaten arada bir tane sürgülü kapı vardı o kadar, masaya geçtim, çok üşümeye başladım ısıtılmış örtü örttü ebe üzerime, doktoru aradı" depar atarak gelin" dedi😲 40 saniye sonra doktor yanımdaydı, ebeyle güldük hatta😂doktor sanmış ki kafası falan çıktı 😂😂neyse doktor geldi benim ıkınmalar arttı başladım ıkınmaya, sessiz sessiz ıkınırken Bi anda sesim ııııı diye çıkmaya başladı 🤭 ıkınma geçince durdum füfüfüfüfü diye nefes alıp verdim ağrımı hafifletiyordu çünkü, doktorum bişey dedi orda o sancıyla doğursam mı gülsem mi şaştım kaldım😂“düğündesin, halay çekiliyor ve çok kalabalık, kabızsın tuvalet yok sessiz sessiz çıt çıkarmadan kakanı yap o kalabalıkta” 🤭 ay gülüp sonra dediğini yaptım tabi, ıkındım ve bitti😏 hala ıkınmak istiyordum, doktor “sakın ıkınma durdur kendini yırtılmasın” dedi çok şükür durdurdum kendimi, 12:22 de oğlumu benden doğma kucağıma koydular😂 Allahım minnacık Dı bide mor tenliydi korktum hatta, neyse aldılar muane ettiler doktorum da Bi yandan çok güzel doğum olduğundan bahsediyor, dikişim de yok😎 neyse hazırlandık, doktorum hatıra fotoğrafı istedi ssvd fotoğrafı çekindik sonra da odamıza çıktık💖3 numara şuan uyuyor, 2 numara ayağımda sallıyorum , 1 numara da TV izliyor😅
Kızlar gerçekten her doğum bir olmuyor sancı da bir olmuyor, 2.doğumumda adet ağrısı gibiydi sancılarım belden karnıma vuruyordu, bu 3. Doğumumda ise makatta ve kasıklarıma vuruyordu, ağrı fark etmez düzenli ise bilin ki doğum sancısı.
Neyse çok uzattım kızlar darısı sizin başınıza🌿