Yildiz_1309 Tüp bebek tedavisi görmekteyim doktorum transferi 2. Adetinden sonra yapmamız gerektiğini söyledi dondurulmuş embriyo transferi olanlar var mı veya adana acıbadem de tedavi olanlar ??
Luckymom97 Yildiz_1309 iki kere dondurulmuş embriyo transferi oldum ikiside tuttu ilkinin kalbi durdu oda sağlıksızdı o yüzden dedi doktorumuz diğerini 6 ay sonra yaptık şuan 31.haftamdayım doktorunu dinlemelisn inş Rabbim kucağına almayıda nasip etsin 🤲
zamaneannesi80 Yildiz_1309 bende tüp bebekle donmuş transfer ile hamileyim canım. Adana Acıbadem de oldu transfer ama doktorum Bülent haydardedeoğlu idi
Aslaninannesi01 Yildiz_1309 bir tanıdığım acıbademe gidiyordu ama onun embriyo gelişimi olmadığı için transfer olamadı rahim dinlendrme yapmak istemiş doktorunuz hakkınızda hayırlısı
nagihanbirol26 Yildiz_1309 2 adetini olduktan sonra olması daha iyimiş herkes öyle söylüyor hem rahim dinleniyor bu sürede inşallah tutar benim doktorumda adet olmamı bekliyor şuan
Hediyemmm Doktor ne diyorsa onu yap 2 ci adeti bekle ve dondurulmuş embiriyonum tutma olasılıgı daha yüksek
Yildiz_1309 Luckymom97 şimdi 2 adeti bekliyoruz embriyolar donduruldu 1 haftaya adet olacagim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Yildiz_1309 zamaneannesi80 bende Volkan Noyan a gidiyorum embriyom donduruldu transfer için bir 10 günüm kaldı sanırım bu hafta gidicem
Yildiz_1309 zamaneannesi80 Tek bir tüp bebek doktoru vardı benim gittiğimde yani 1 ay öncesi Bülent beyi duymamistim şuan da mi orda
Yildiz_1309 zamaneannesi80 Volkan beyden bende hep olumlu ve güzel şeyler duydum doktorum da onu önermişti inşallah sonucumuzda güzel gelir Rabbim nasip eder inşallah
Yildiz_1309 Aslaninannesi01 daha önce bir gebelik yaşamıştım o zaman ben Erçin beye gidiyordum daha sonra Özcan beye geçtim Özcan beyden memnunum tekrar gebelik olursa Özcan beye gitmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 park hastanesi Ferhat Çetin’e gidiyorum canım oda tüp bebek doktoru ya o yüzden 🙈 sen kime gidiyorsun
zamaneannesi80 Yildiz_1309 inşallah canım 🤲🏻 Banada doktorum Acıbadem i önermişti ama o zaman başlayamamıştık sonra kendim Bülent beyle tanıştım böyle nasipmiş ama hastane de çok iyi
Yildiz_1309 nagihanbirol26 evet bende transferimi bekliyorum süreçler nasıl ilerliyor merak ediyorum birazda adetken gidiyoruz kontrole sanırım