2pasaannesi Misssitare ben özellikle hassas içerik yazanları okuyamıyorum, çok etkileniyorum. Bide aldatma postlarını okuyunca gece rüyalarıma giriyor 🫣
Misssitare 2pasaannesi hassas içeriği zaten hiç açmıyorum birde aldatma postları da insanı paronayak yapıyor sanki🙈 acaba benim eşimde böyle mi diye🤦♀️ doğum postlarında da bazen ağlıyorum🥲 uff çok duygusalım🙈
2pasaannesi Bebisscann hiç denk gelmedim ya 😂😂 Görürseniz beni de etiketler misiniz? Merak ettim nasıl oluyor 😂🤪
2pasaannesi Misssitare bide insan eşinden beklemiyor ya, postlarda da asla ondan beklemezdim yazınca daha garip oluyor insan. Ben de her şeye ağlar oldum 😂😂
2pasaannesi Misssitare ya küçük oğlumun yanında hiç ağlayamıyorum hemen gelip sarılıp kendini öptürmeye çalışıyor 😂 o öyle yaptıkça daha çok ağlayasım geliyor 🥹
Dilek-K0 2pasaannesi dün gece uyku tutmadı aynı şekilde aldatılan biri vardı baya okudum başkalarının yazdıklarını da okudum hem okuyorum hem adamı ayağımla yatağın sonuna doğru itiyorum uyandı en son düşücem dedi bi gülme geldi sonra 😂😂
_orhanbusra01 2pasaannesi en çok yeni hamişleri, buraya atılan ultrason test fotolarının olduğu postları okumaya bayılıyorum🥰🥰
zamaneannesi80 2pasaannesi doğum postları ve bebek isteyenlerin süreçleri bilgi paylaşımı yapmayı seviyorum.. ama dedikoduları da seviyorum yatmadan bi iki doz okuyup öyle uyuyorum 😂