geyiksaniye Hilal1407 3 4 tane yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi vurduktan sonra belirtilen aralıklarla ilişki oldu. İğneden 15 gün sonra testim pozitif çıktı 1 hafta sonra 3 üz gebelik oluştuğunu öğrendim. Risk taşıdığı için maalesef 12. Haftada bir bebeğimin kalbini durdurduk. Şuan 29. Haftadayiz ikizlerimle
Suiii Doktorum ilaç vermişti yumurtalıklarımdn 2 tanesi büyümüştü ardında çatlatma iğnesi olup doktorun ddiüi tarih ve saat aralıklarında ilişki olup 2 ay içinde de hamile olduğumu öğrendim
Hilal1407 Suiii benimde yumurtalarımın 2 tanesi büyümeye başlamış salı günü gidip çatlatma iğnesi olucam Rabbim nasip etsin bu ay banada evlat sahibi olmayı aminn
Venus_ geyiksaniye Hayırlı olsun aRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin şimdiden💝 Bemim bugün iğnemin 12. Günü test yapsam çıkar mı acaba ?
Bsrnura geyiksaniye canım öncelikle çooook geçmiş olsun bebeginin birini kaybettin için cok üzüldüm bende üç düşük yaptım bugün çatlatma iğnesinin 13.günü test yaptım negatif 😪 acaba pazartesi kan versemi pozitif olurmu ben birde 11.gün yaptım pozitifi gördüm
Hilal1407 geyiksaniye çatlatma iğnesi nasıl oluyor acaba yarın bende çatlatma iğnesi vurulucam iğne vurulduktan sonra nasıl bir yol izleniliyor
Hilal1407 Venus_ kaç adet yumurtasının büyüdü peki benim doktorum sadece sağ taraftan büyümüş 2 tane dedi
Hilal1407 Bsrnura çatlatma ignesini nasıl oldunuz nasıl bir yol izlediniz doktor ne tavsiye etti acaba size
geyiksaniye Bsrnura tesekkur ederim. 11. Gün test için erken ama 13. Gün değil sen yine pazartesiyi bekle nasip belki yükselir değerler
Venus_ Hilal1407 Bu süreç zorlu, stresli, yorucu evet ama aklıma gelen tek şey Rabbim ol der ve olur.. Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum.. İnşallah hepimiz en yakın hayırlı zamanda o güzel haberi alırız🙏🏻
geyiksaniye Hilal1407 öncelikle 4 5 gün kadar yumurta olgunlaştırma iğnesi oluyor göbek deliği çevresine sonra kontrolde yumurta yeterli olgunluğa ulaştığında doktor çatlatma iğnesi veriyor ve şu saatlerde iğneyi kesin vur diyor. Ardından belirli tarihler verip ilişki öneriyor. İğneden sonra 14 15. Gün test yapıyorsunuz sonuç net cikar
Hilal1407 geyiksaniye doktor bana sağ 2 yumurtalık büyümüş pazartesi ilişki olsun mutlaka salı günü gel çatlatma iğnesi vuralım dedi 5 günde klomen kullanmistim ben
Bsrnura Hilal1407 adetin 3 günü Dr gittim kistim olup olmadığına baktı klomen başladı 15.gün tekrar doktora gittim yumurta olmuşmu die baktı iki adet 18mm 22mm olgunlaşmış yumurtam vardı çatlatma iğnesi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi doktor daha test yapmadım canım