iremsknn Merhaba, anneler biz 20 günlük olduk bile. 30 dk da bir emmek istiyor gündüzleri. Memede kalmaktan da hoşlanıyor bence. Çünkü emerken çok uyuyor. Sizce emzik kullanmalı mıyız? Emzik önermiyor genelde bilirkişiler ama 🤷🏼♀️
suscarparimm iremsknn Emzik bebeğin damak diş gelişimi açısından büyük rol oynar 2 yaşına kadar 2 yaşından sonra bıraktırılması gerekir
QUEEN088 iremsknn emzik tarafdarı diğilim yani oğluma vermedim.Benim çoçukta emmek çok istiyordu çunki mama yemiyordu ve sütüm pek çok diğildi.
Kleopatra- iremsknn Ben kimseyi emzik konusunda dinlemiyorum. Çocuğum doğunca da vereceğim yani 2 yaşına kadar da zamanı var nede olsa.
Ebuli3454 iremsknn Emzik candır aşktır tutkudur susturucudur 😀kızım emdi hemde 2 yaşına kadar ellerinde 3 emzikle gezerdi o kadar bağımlıydı balkondan atmış hepsini naptın kızım dedim karga meme gitti dedi bir daha ağzına sokmadı 2 yaşında da bıraktı hiç ağlamadı bile 😀 oğluma da verecem doğunca alışması lazım emzik mükemmel bir icat.
Senemturan iremsknn 3 cocugunu buyuten ana olarak soyluyorm ver gitsin rahat et😁 benmki 55 gunluk suan tutmuyor digerleri hemen tutmustu