eyuphaneylul1422 Benimki cok hareket etmıyor ya son haftalar oldu boyle nst de de hareketleri az ama geceden beri bir kac kez falan etti sizin nasıl
-gulayyyy- eyuphaneylul1422 Hareketini Hissetmezsen Mutlaka Hastaneye Gitmen Gerekiyor, Doğum Başlamış Olabilir Kordon dolanmış olabilir bence hastaneye git kafan rahatlasın
Meryy69 eyuphaneylul1422 aynı benim ki kuzum benim oldum olası hareketsiz bir bebiş nst de normal diyorlar ama bilmiyorum bende çok kez endiselendim
eyuphaneylul1422 fatmaa37demi5 şöyle soyliyim nstlerimde hep hareketleri az cıkıyor bu yuzden hastanede bıle yattım gecen doktor ultrasyonda baktı guzel hareketleri dedı.normalde gece cok hareket etmesi lazım ama bir kere falan etmıştir gece bu saate kadar da 2 3 kez falan
fatmaa37demi5 eyuphaneylul1422 yani vuruşları yavas olabilir belki ama bende 35+2 deyim. Sabah ve gece de çok hareketli
eyuphaneylul1422 -gulayyyy- gecenki kontrolde doktorda hareketleri az olursa gel dedi ama ne yapsam bilemedim 3 gun hastanede kaldım hareket etmıyor diye sonra duzeldı ama bugun cok nadir ediyo kordon dolanmasında hareketleri hiç olmuyor mu acaba
buke-092022 eyuphaneylul1422 ben 35+6 haftalık hamileyim bebeğime kordon dolandı ama hâlâ hareket ediyor şükürler olsun. Doktorum hareketlerinin sayısı 10 un altına düşerse mutlaka Nst çektirip bana haber ver dedi. Bence gecikmeden doktora bilgi verin
eyuphaneylul1422 Anladım cnm oglum cok hareketlıydi ama kızımda her nst sıkıntılı boyle devam ederse giderim olmadı
Dibekli eyuphaneylul1422 sabah biraz hareket vardi az önce çok hafif hickirik hissettim birde akşam aksamakinde bariz belli oluyor öburkuler seğirmesi gibi biraz . Ama hareket ettiği için çok şey yapmadım yeri daraldı herhalde kilo almış olabilir diye birde makat gelişi yani yan yatıyor. Hala dönmedi canim 😔
eyuphaneylul1422 Meryy69 nst ye her gottıgım de 3 kez cektırıyor doktor guzel cıkmıyor dıye oyun oynuyor resmen kızım benle ya ne yapcagımı sasırdım cıkolata yiyeyim bakayım o zmn ne yapcak 😁🤷♀️
Mebrure eyuphaneylul1422 Bende 37+4 haftalik hamileyim eskiye göre daha az hareketli arada Bende de oluyor şekerli biseyler yiyip durtuyorum karnımı ufak Bi haraket edince bile.rahatliyor insan
eyuphaneylul1422 Mebrure evet sabahtan beri durtup duruyorum hareket etsin diye ama bır kac kez den fazlası yok
Fatma-onal eyuphaneylul1422 36+5 im hareketleri iyi gibi şu an bence git kordon dolanması olabiliyor o baya sıkıntı son haftalarımız zaten
Okyanus35 eyuphaneylul1422 37 itibari ile yeri daraldığı için çok hareket beklememek gerekiyor.özellikle tekme tarzı hareketler. Stres yapma demişti bana doktorum olumsuz düşünme etkiler.
Okyanus35 eyuphaneylul1422 gerçekten biraz bırakın sonuçta kontrollerinize gidiyorsunuz bazen uyuma süreleri uzun oluyor her an sürekli hareket beklemek çok da doğru değil.ben doktorumun bir lafını çok severim her hamilelik kendine özeldir.Allah büyük Allah’a emanetler🤲🏻
Mebrure eyuphaneylul1422 haraket etmis güzel ama içinizde kalmasın bence gidin Bi nst çektirin olmadi rahatlarsıniz hem