eylulicten Damla-22 ebebekten kanz. İnternetten gorduk ama esim illa gidip bakarak alalim dedi tekerleklerine vs uzun sure hatta 2. Cocuga kullanalim diye. Ebebekteki personel de kanz onerdi diger markalar daha yeni piyasadalar dedi onu aldik
KayraVeAnnesi_06 Yoyko capsule egg bebek arabasını tercih ettim uzun araştırmalar sonucu karar verdim Üç kullanım şekli beni cezbetti , oturma aparatı , puset ve portbebesi mevcut Travel sistem arabalara göre çok ağırda değil kullanımı rahat ben memnun kaldım
limoncicegim2 KayraVeAnnesi_06 ya ondan ablam almıştı çok ağırdı hantal diyordu kullanamadı fazla hemen bastona geçti 1 yaşından sonra görünüşü benide cezbediyor ama kafamı karıştırıyor ablam
Cnslrsln KayraVeAnnesi_06 prego aldım travel sistem ama travel katlanabiliyor. 2-3 yaşına kadar kullanılabilenden
KayraVeAnnesi_06 limoncicegim2 Yani tercih meselesi bende baston kullanamam mesela çocuk kendini toparlayıp kendini tutabilince kullanabilirsin o zamana kadar kullamıyorsun Travel sistem tabiki bir baston yada kabin boy gibi olamaz ama bana daha kullanışlı geliyor 🙏🏻
Nursena4 Comfymax cift yonlu bebek arabasindan aldim enanne.com diye bir sayfadan cok guzel geldi kaliteside iyi fiyatida🙂