Trabzonliveasabi Ozgeeo Benim 39+2 de suyum geldi normal diye gittim açılma 2 cm di bikaç saat beklediler sonra suni taktılar o arada tansiyon 19 oldu gebelik zehirlenmesi yaşadım acil sezaryene alındım. O kadar çok istiyodumki normal doğurmak hatta doğum oldu ben haftalarca ağladım nasıl normal doğuramadım diye. İnşallah sizin gönlünüzce olur. 🌼
HEfnan Trabzonliveasabi Benim de arada tansiyonum 14/9 oluyor.Korkutorum tansiyondan sezeryana alır diye
Demettello41 Trabzonliveasabi Trabzonliveasabi belden uyusturma mı oldu genel anestezi mı benımde tansıyonum var sezeryan nasıl gectı yüksek tansiyona rağmen
Dilaraortacc1 Merviiss bende dün düğüne gittim herkes evine git ne isjn var diye halay çektim gene bi sanci gelmedi 😂
Ezgican- sendekimsinnn yürüyüş merdiven inip çıkma squat ama henüz hala belirti yok, çatı muayenesi de oldum o da tetiklemedi
Ozgeeo Ezgican- aynıydı ama dün ilk defa belim ve karnıma sancı girdi gece bir saat çektim sonra geçti uyuyakalmışım , anlamadım ama neden öyle oldu bebek gelyor sandım heralde yalancı sancıydı
NDK 39+2. Normal doğum istiyorum. Her akşam 4 km yürüyüş, cinsel ilişki, her gün ev süpür sil. Hurma ye, suyunu kaynat iç. Hiç bişey olduğu yok😄 Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak, hiç kendimizi yormaya gerek yok yan gelip yatalım bence😄😄
Ezgican- NDK kesinlikle çok haklısın ne yapsak boş bi vakti var ve o zaman gelicekler galiba boşa yormayalım bari kendimizi zaten geldiklerinde bolca yorulucaz 😅
NDK Ezgican- Aynen öyle ama insaninda elinde değil. Sürekli bir beklenti içindeyiz, ay acaba sancı mi diyosun tuvaletinmis meğer. Acaba su mu geldi diyosun sonra terledigini fark ediyorsun. Bu psikoloji yoruyor insani
Aycdlpyrz Bizde 38+2 yiz nst de sancı agrı çıktı biraz ama bebeğimin başı 2-3 haftadır aşagıda olmasına rağmen kanala girmemiş inmedi ihtimali de yok pek dedi aöa haftaya Cuma’ya randevu verdi ne olur bilmiyorum. Bende normal istiyorum ama bakalım ne olacak beklemelimiiym iner mi
HEfnan Ozgeeo 39+6 dün nst de sancı çıktı ama açıklık hiç yok.Dün gece de bacağım çekilir gibi oldu uyurken sancı sanırım.Bebek hareketli olduğu için kasıklarımda çok baskı oluyor.Sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum
Trabzonliveasabi HEfnan muhtemelen öyle olur riske atmazlar tansiyon çok önemli bi etken benim halamı tansiyonu yüksek doğurttular gözü kaydı allah muhafaza
Dilaraortacc1 Yksldmr bende de dünden beri gecmeyen bel agrisi var 39. Haftamdaim bende ama nst de bisey çıkmiyor😒
Ozgeeo Yksldmr ay aynıları işte demek ki yalnız değilim bel ağrısı ve karnımın alt tarafımda sancı gibi ama bel daha kuvvetli ağrıyordu