Pentagramm Geçen haftalarda kanamam olmuştu ancak bebek düşmemişti kanama alanı vardı kahverengi geliyordu şu son 2 gündür kesilmişti şimdi yine kırmızı kanamam var endişelenmeli miyim parçalı gelmiyor çok yoğunda değil ama yinede kırmızı😞
Anne88 Pentagramm kanama hiç bi şekilde normal değil canm mutlaka hastaneye gitmelisin bende kanamalı geçmişti ilk zamanlarımda kese alanı kanama oluşmuştu ilaç kullanmıştım geçmişti Allah korusun
baby3_ Pentagramm sonuçta kanama alanı var diyorsun ve kırmızı. Buraya yazmak yerine acilen gitmelisin. Nerden bilsin buradakiler seni. İlla parça mı gelmesi lazım anlamadım yani.
Anne88 Pentagramm hatta serum ve yağlı bir iğne yapmışlardı bidaha tekrarlamıştı kanama anca öyle durmuştu
Dilish Pentagramm Yatak istirahati yapmadinizmi doktor söylemedimi? Kanama alanı için en iyi gelen şey yatmakdır.
Pentagramm Anne88 progestan kullanıyorum ancak doktorlar bizim yapabileceğimiz bir şey yok sağlıksızsa düşecek sağlıklıysa kalacak diyorlar
Anne88 Pentagramm aynısını bana da devlette söylediler kavga ettim aslında yapabilecekleri durumlar var serum iğne sadece uğraşmak istemiyorlar ben ne hallerle tedavilerle 1 buçuk senin sonunda oldu diye ağladım onları da şikayet ettim sonra özelde serum felan yiyince buralara kadar geldik çok şükür bugün 36 haftalık olduk
Der_0 Pentagramm o ne saçmalık hangi doktor dediyse asla gitme bir daha kanamalı hastaya düşük iğnesi yapılır elden gelen bütün tedbirler alınır
Pentagramm Dilish hayır söylemedi sadece kendini fazla yorma dedi ama yinede ben 2 haftadır öyle devam ediyordum çoğunlukla
Pentagramm Anne88 bende özele gidiyorum maşallah darısı başıma inşallah🧿 artık 2 haftadır alıştım herhalde kanamalara lekelere salı günü gittim doktora şükür bir sorun yoktu lekeler kanamalar oluyor ama Allaha şükür devam ediyor
Papatya-54 Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım henüz 7 haftalık kahverengi lekelenme normalmi ilk gebeliğim? Pazartesi randevum nasipse bebeğimi ilk görücem🤲🏻
Anne88 Papatya-54 canm normal değil keşke pazartesini beklemesen bende hemen git kese alanında kanama olabilir
minismom Papatya-54 acile gidebilirsin dusuk tehlikesi olabilio onlemini alırlar bende yasadım kahwerengi lekelenme her yasadıgımda hmen acile gittim progestan basladılar buraya yazcak kadar nasıl duruosunuz sasırıorum ben gorur gormez hmen gidiodm yanii
Pentagramm minismom her gün olunca alışıyor insan bende ilkinde korkarak ağlayarak gittim ama şuan alıştım herhalde her tuvalete gittiğimde lekelenme var doktorumda biliyor
Dilish Pentagramm Ağır kaldırmayın Yatak istirahati yapın bunlar çok önemli. Ben kanama alanından çok çektim ordan biliyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
minismom Pentagramm basından berimi kırmızı ? Cunku en son acile gittigmde dogumhanedeki ebeler kırmızıya donerse gel dusuk baslamıs oluo demisti parca geldikten sonra gitmenin pek bi anlamı kalmıo kurtarmak icin stn rabbim kimsenin basına wermesin ama alısma bence tedbiri elden bırakmamak gerekio baska bi doktora daha gorunebilirsin insallah saglıklıdır bebegin tutunur sana ama dedigim gibi tedbirini al takdir Allahın
Busra986532 2 ay kanamam oldu progestan kullandım 2 defa adet gördüm dolu dolu 10 ar gün şimdi 37+5 günlük hamileyim. Bebek yeter ki tutunmak istesin tutunuyor ama mutlaka doktoruna görünmelisin kanama önemli!!
Pentagramm minismom 2 hafta önce kırmızıyla başladı sonra kahveye döndü bitmişti dün gelmedi bugün yine kırmızıyla başladı yine kahve geliyor