Nerican Arzum21 banada bakabilir misin Aralık 1996 yıl sonuna denk geliyor günüm 1997 e de bakar mısın hamile kaldığım ay Temmuz
2erkeksnnesi Arzum21 doğum tarihim : 14.03.1994 Son adet tarihim : 28.05.2022 Birliktelik olan ay Haziran ayı
Arzum21 Eceninanne bakarım tabi bilmiyorum canım doktor vermişdi öyle bakıyorum internetden diyil canım doğum ayını gününü birde hamile kaldığın ayıda yazarmısın
Eceninanne Arzum21 11 haftalikken erkeğe benziyor dedi bakalim inşallah hayırlısı olur teşekkür ederim canim
minik_kusum Arzum21 Merhaba, banada bakarmisiniz Dogum tarihim 19.10.1996 Ve hamile kaldigim ay ‘ temmuz ‘ Tesekkur ederim simdiden
Elifilhan1996 @Arzum21 teşekkür ederim canimm çok saol birde Haziran diye bakarmisin hamile kaldığım aya 😍😍
Arzum21 Eceninanne amin banada dua edermisiniz 1ci bebeyim 8 haftalıkken kalbi durdu şimdi aşılama yaptırmak istiyoruz artık 6ay gecti bana dua edin sağlıkla benimde çocuğum olsun🤲
mirzam04 Arzum21 birazda daha bekleyin canım benimde aynı durum oldu 1 yıl sonra oldu inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza bir evlat nasip eder