SibelBalciOz Hanımlar bugün kalp atışlarım çok hızlı.Doktoruma mesaj attım ama görmedi.Tansiyonum normal ama nabzım yüjsek.Vücudum bir soğuk bir sıcak oluyor.Bi değişik hissediyorum kendimi.Yaşayan var mı?Korkmalı mıyım?
JaleTogrul SibelBalciOz bende de bazen oluyor canım.. 33+5 haftalığım .. bence endişelenicek bi durum yok malum sıcaklar adamı delirtiyor ama kendini yine kötü hiss edersen acile görün istersen
Mebrure SibelBalciOz doktorum 120 ve üstü tehlikeli demişti devam ediyorsa Bi acile görünün bence çok geçmiş olsun 🙏
SibelBalciOz JaleTogrul aslında ilk kez yaşamıyorum ama vücudum soğuk sıcak tepki verince korktum.Bir de çok halsizim
bsrydnn bende de tansiyon değil carpıntı problemi var günde 2 defa tutuyor. soguk su icip uzanıyorum ama genelde progestan ictikten sonra oluyor. dr kan sayımına, demire baktır demişti
SibelBalciOz bsrydnn progestan kullanmıyorum ama çok ilacım var.Bilemedim ya doktorum mesajımı görse içim rahatlayacak
bsrydnn Yaz ayı zaten alt üst olan dengemizin içinden geçiyor :) inşallah önemli bir şey değildir geçmiş olsun