Elif-mrl Kızlar ne koyuyorsunuz isimleri bizlere de fikir olsun hem 4 buçuk aylığız maalesef daha karar veremedik 😬
_ozlmm Elif-mrl Bacım valla ben 32 haftalığım hala karar veremedim 😂😂 Aras Bartu arasındayım ☺️ Arasın söyleniş tarzını çok beğeniyorum ama anlamını ve dalga geçilmeye meyilli bir isim olmasından dolayı içim rahat değil ☺️
Miiiii Elif-mrl ben doğumdan 1 gun öncesine kadar doruk ismini dusundum istedim tam doğumdan bir gun once aras ismini gordum instagramda sonuç 9 ay doruk diye sevdiğim bebegime aras ismini koydum 😂
_ozlmm araskus28 Ya kargo adı ya herkesin ilk aklına gelen o 🤦🏽♀️ Bazı arkadaşlarım da söyledi yok sürat olsaydı diye e şimdi okul zamanı olunca arkadaşları da illa ki kargo adı diye dalga geçer büyükler diyorsa 😒
araskus28 _ozlmm takma canım kimseyi benim umrumda olmuyor şimdi herkes dalga geçicek bir şey buluyor ☺️
HavvaSonmez03 Elif-mrl oğlum olursa Hasan koycam ama Eren,Enes,Aras,Ayaz bunlar var tek isim bence daha güzel duruyo 😊
Elif-mrl Ne kadar zormuş bu erkek ismi ya Bizde Yiğithan Miran Mirza Düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz asla karar veremiyoruz 😬
Hazaldrgn Erkek ismi bulmak çok zor kızlar sürekli değiştirdik bizde ama sonunda emirhana karar verdik 🙏🏼