Gmzbiri Sehernurr prof. Dr. Aydan Biri yaptı. Koru Hastanesinden yönlendirildiğim için mayıs ayında 750 tl ödedik. Muayenehanesi next level da
ssusarii badempregnant evet hem burda hem çevremde çok duydum ismini o şekilde gittim yarım saat kırk dakika kadar inceledi gösterdi her şeyi anlattı tek tek ilgiliydi yani memnun kaldım baya
ssusarii Sehernurr bir de benim doktorum iki kişi söyledi aydan biri ve Ali İpek ikisi çok iyi dedi aydan hanımda randevu bulamadığım İçin Ali İpek e gittim ikisi için de çok iyi demişti doktorum
Eylulkeserrr Ben de Ali İpeğe gittim ama önceden randevu oluşturmalısın muhakeçok yoğun oluyor. 650 TL ödedim özel sağlık sigortam %80 karşıladığı için geri yatırdı. Ali İpek çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
2022bebeki Eylulkeserrr Merhaba 🤗 bizim de tamamlayıcı sağlık sigortamiz var Allianz ama sizin doğum paketi de tanimli mi acaba sigortanıza?Bizimkini karşılamadığını söyledi sigorta temsilcisi ama bir de detayını size sormak istedim
Eylulkeserrr 2022bebeki benim Allianz da doğum paketim var bazen de yanlış bilgi verebiliyorlar. Ben Ali İpeğe gittim faturamı aldım Allianz ın uygulaması var onu indir istersen çünkü oraya yüklüyorsun bir kaç gün içinde bir kısmını geri aldım ben