Dilaraglr Hanımlar utanarak yaziyorum , Akıntım çamaşırımda sarı lekeler bırakıyor Bu normal mi , temizlenirken akıntının beyaz olduğunu görüyorum fakat çamaşırimda hafif Sarı leker oluyor . Daha önce karnimda bebeğim kalbi durduğu için korkuyorum .
Dark Dilaraglr havalar sıcak terden olabilir. Enfeksiyon da yeşile döner renk. Koyu sarı ise de enfeksiyon başlangıcı olabilir. Panik yapmayın gidince gosterirsiniz
Melegimin_annesi Dilaraglr Bende sürekli Enfeksiyon var beyaz su gibi idrar kaçırmışım gibi ıslak oluyodu çamaşırım şimdi sarı leke oluyor enfeksiyondan sürekli değiştiriyorum
Zeeynepp Pek bi bilgim yok canım doktoruna sorabilirsin ama bende de oluyor enfeksiyondan kaynaklanan bişey benimki ama sizinkini bilemem
Dilaraglr Melegimin_annesi Bende mutlaka her gün duş alır değiştiririm Enfeksiyon olsaydı yanma olurdu oda yok , anlam veremedim , doktorum erkek olduğu için de çekindim sormaya açıkçası
Melegimin_annesi Dilaraglr yanmadan da enfeksiyon oluyo sürekli yanması gerekmiyo her gittiğimde 5 6 değer yüksek düşük değişiyor ondan fark ediyor