Babytwo2 Daha doğumuma çok var ama erkek olduğunu öğrendik oğlum ille kuzey olacak kardeşimin adı diyor bilemedim onu üzmek de istemiyoruz ama biraz anlamlı ve ağır bi isim de tercih ederdik heralde . Sizce nasıl kuzey ?
Anneadayi89 Babytwo2 benimde hosuma gidiyor biz Kuzey Arel koyacagiz kuzeyin anlami pek olmadigi icin Arelin güzel bir anlami oldugu icin öyle tercih ettik
Deleted_12 Babytwo2 benimde oğlum olacak inşallah ismini Kuzey koyacağız ama biz cinsiyetini öğrenmeden öncede kulağımıza hoş geliyordu Kuzey ismi o yüzden başka isim düşünmedik ona alıştık bence çok güzel bir isim anlamı olsa ne olacak isim analizi mi yapacak herkes sanki buyunnce 😀
muallimehanimmom5 Babytwo2 benim oğlumun adı kuzey herkes koyma cok soğuk inat olur dediler alakası yok sakin bir cocuk tabi daha küçük büyüdüğünde nasıl okur bilmem 😀
Babytwo2 Yarenylmz hadi ya 🥲bizim çevrede hiç yok hatta yaşadığımız şehirde de belki 1-2 kez denk gelmiştir 😃
Babytwo2 Minikmucizelere biz de aslında sevdik de bn Ömer , baki , Fatih gibi isimler geçirmiştim hep aklımdan 🙈
Babytwo2 Deleted_12 ya işte isim çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır Denirya . Ondan şeyaptıj ama oğlumu kırmayacağız kardeşini dört gözle bekliyor çok mutlu . Ben de şimdi ısındım aslında herkese kuzey doğunca diye anlatıyor ztn 🤣