Damla-yzc neslii_n ayy yaş fındık. Gercekten her gün 1 kilo yiyorum oturup. Bir de bitiyor olması ğzüyor aklıma geldikçe daha çok yiyorum 😂
ErdoganGamze neslii_n Bir karpuzun yarısını birgün, diğer yarısını ertesi gün yiyordum. 2 güne bir en az 50 tl karpuza gidiyordu 😃 Neyseki tiksindim. O kadar çok yedim ki ciddi anlamda tiksindim. Şimdi nesquik’e kafayı taktım günde 2 kase yiyorum 😄
bukurosnana catmomm Ben her meyveyi çok severim doğruya doğru ama nektari son sıralardan aklıma gelmezdi kavun karpuz varken. Ama şimdi nektari yemeğe doymuyorum 😅
Zehross03 Yemek degilde visne suyuna taktım gercekten normalde hic aramam resmen buzlu eksi eksi iatiyor canımmm sürekli tepeme dikiyorum elimde koca visne suyuyla geziyorum 😂
Honeyballl Zehross03 yaaa aynı benn vişne meyvesine de kendisine de taktımm eşim her akşam vişne suyu almaktan bıktı ben içmekten bıkmadım valla cam şişede olan var eşim diyo servet yatırdık 🤣🤣 vişne suyuna
Kahvesever neslii_n Hic öyle olmadı elbet hepsinden sıkıldım ama en sevdiğim öğün hep kahvaltı oldu. Aksamları bile bazen
Tubacngl MomsofSea Şehir olarak nerdesin bende mandalina istiyodum bi kaç yere sordum baktım bulamadım pazarlara bakayım 😃
aryadamla Hamidevahap evet bebeğim kız :) ilk 2 ay ekşi yeşil elma aşerdim resmen her gün 2-3 tame yiyordum sonra dondurmaya döndü :)