Helinozan Minigim38 bende oyleydim dune kadar geceden kaldi biraz sabah dayanamadım 7 de kalktim yedim kalani gece hastanelik oldum sonrasini ne sen soyle ne ben aklima geldikçe istifrah ediyorum yaaa
JaleTogrul neslii_n Nutella, Cips, Hamburger ve Kfc 🥲 eve yakın olması avantajmı değilmi anlamış değilim, +11 kiloyla dolaşıyom🥲😂
bsrydnn önceden yemediğim şeyleri canım istiyor. örneğin patlıcan, aşure .. vee gönlümün sultanı patates kızartması🥹
Erva1234 neslii_n benim canım bugün çok hamburger istiyo hergun yiyeblrm heralde ama gidip yerinde yicem evde okdr keyfim gelmiyo
Esracnplt DogaMom ben yağlı kağıtla fırına sürüyorum artık canım istiyor ama yağ da tüketmek istemediğimden fırında kızartıyom
Totoro Simgekat canım dikkat et buz dişlerde tahribat yaratıyor. Teyzem iki hamileliğinde de yedi ve dişler içten parçalanmaya başladı. Yapısı bozuluyor
yagmur_225 MomsofSea yaaaaaa mandalinayı nereden buldunuz kaç gündür gündür mandalina arıyorum yookk 🥺🥺🥺
Deleted_12 neslii_n benim değişiyor bir ara peynire takiyorum bı ara üzüm falan değişiyor vücut ne isterse o hafta 😀
annenur neslii_n takıntı değil de herşeyden tiksindigim için sadece zeytin peynir ekmek yiyebiliyordum.