Remziyecrinn Obirgebe 34. Haftaya ilk girdiğimde 2500 gr dı doktorum şimdiye kadar hep gelişiminin çok iyi olduğunu hatta on gün falan önde olduğunu söylüyor
toffeenut Obirgebe yaa evet sıkıntılı biraz ama biz mahalle bakkalımıza rica etmiştik, sipariş çekmişti. Hani siz de deneyebilirsiniz belki🌺
Canbebegim neslii_n al neslii_n aşermek nasıl bir duygu arkadaşlar hiç yaşayamadım şuan 18+1 deyiz daha sonraları mı olur acaba bilemedim hiç hamile gibi değilim sanki midem bulanmadı hiç bir belirti yaşamadım aşerme vs acaba hamile değil miyim 🤣🤣
neslii_n Canbebegim bende senin gibiydim kuzum 27 haftada başladım aşemeye ve hiç hamile gibi değildim. Bir kere bile kusmadım birlerden tiksinmedim. yemek yaptım vs koku rahatsız etmedi. Cok şanslıyız tadını çıkart hamilleliğinin ❤️🫶
Merve0092 Aydaa26 bebeğin kız mı bendede aynısı olmuştu başka bi arkadaşım da çok çiğ köfte istiyormuş onunla kız
Betulhdvrd Suna2006 netleşmedi sadece kız gibi diye tahminde bulundu çıkıntı göremedi 16.haftayi bekleyelim dedi yani 3 hafta sonra inşallah 🙏
Arife2736 neslii_n illada bu olsun demedim ama ara ara takıntılı olduklarım oldu çoğunlukla meyveler her ay bir çeşit meyveyi hergun yedim diyebikirim
Canbebegim neslii_n ne güzel sevindim senin adına da inşallah bütün hamişler bizim gibi olur 🥰 bebiş kız mı erkek mi sizin😍
Busra98_ neslii_n yeşil eriği aşırı derecede yedim birde magnum cookie cok fazla yiyorum sabah aksam yesem yerim yani birde lavivaa💖💖💖💖