Esinerts Kızlar 19. Hafta da bitiyo göbeğim erken büyüdü ..bide tesettürlüyüm hamile tunigi yada gömleği falan almak istiyorum. Ama internetten alıcam çünkü bulundugum yerde yoktu. Biraz büyük beden alıcam ..internetten tesettür hamile kıyafeti alan varsa sayfa önerisi yapabilirmi
Bahar11mucize Esinerts lcw de var canımm benim de göbeğim yeni yeni çıkıyo şuan hala kıyafetlwrime giriyorum çok şükür tek hamile pantolonu aldım tesettüre uygun ve fiyat olarakda cazip bi lcw da buluyorum ben
Meli Esinerts ben büyük beden aşmayı tercih ediyorum zaten normalde bılmgiyoyrdum yeni yeni bol giydiklerim üstüme oturmaya başladı bol tunik alcam
Selim_Alparslan Canım ben büyük beden alıyorum mesela 34 36 bedendim 40 42 Alıyorum 😂 hamile olması gerekmez illaki , bedenini büyük alabilirsin
Esinerts Selim_Alparslan evet de ben zaten 42 giyiyorum 46 bulamıyorum.. bel üstü kemerli oluyo ya hamile gömleğinin o yüzden
Selim_Alparslan Esinerts internette çıkmıyor mu canım , bende tunik seviyorum göğüsten lastikli bol ama araştırmadığım için bulamadım 🙄