Arkadaşlar merhaba.
Ben tüp bebek ile çok uzun ve zorlu bir tedavi sürecinden sonra hamd olsun ikizlere hamile kaldım. Ancak 11. Haftamda bebeğimin biri ( çift yumurta ikizleri) kistik higroma denen bir illet hastalıktan kaybettim. Burnu oluşmamış, kalbi hastA, boynunda kist ve sırtında ödem vardı yavrumun… onu kaybettik ve suan ölü hali hala karnımda. 8 haftada Dna’sı kaybolacakmış karnımdan. Diğer bebeğim ise canlı yaşıyor. Ultrason görüntülerine göre herhangi bir anomali tespit edilmedi fakat 21. Haftada detaylı ultrasonda her sey daha da netleşir dediler. İkiz eşi çok hasta olduğundan dolayı bu bebekte de genetik bir hastalık var mı yok mu diye 20. Haftada fetal DNA testi istedi. Ben şuan 17. Haftamdayım.
Geliyorum soruma… eşim ile bebegmizin cinsiyetini henüz öğrenmedik. Eşim asker görevdeydi, o yok diye ben de öğrenmedim babasıyla yanyana öğrenmek istedim yavrumun cinsiyetini…
Çok yakın kız arkadaşlarım güzel bir yemekte size sürpirz yapalım balon ile o sekilde öğrenin bu kadar beklediniz diyorlar, ancak benim eylül sonunda bebegimin ne gibi bir sonucu cıkacak bir bilgim yok.
Burada gelip de efe efe yorum yapacaklar yazmasın!! Ben bir evlat acısı gördüm diğer bebeğimin de hasta olması ihtimali ile yaşıyorum hamileliğimi… ( suan doktorlar iyi diyorlar)
Siz olsanız yine de güzel bir şekilde gerçekten içinizden geçtiği gibi öğrenir miydiniz cinsiyetini hep o hayal ettiğiniz gibi..? 😔