Haticelisa Merhaba kızlar mastit oldum sağ goğsumden hiç süt gelmiyor dr antibiyotik yazdı başına gelen varmı neler yaptınız nekadar sürede geçti???
kuzucumoglum Haticelisa canım mastit olan kısma sıcak suyla savunla yavas yavaş yıka dagilacak ins geçecek
Mucizeminnos Haticelisa geçmiş olsun henüz doğum yapmadım ama çok araştırıyorum herkes sıcak su demiş ancak yanlış bilgi soğuk kompres yapmak lazımmış hatta lahana bulursanız soğuk şekilde göğüs üstüne koyabilirsiniz sıcak iyice artırırmış çünkü bence siz de araştırıp öyle deneyin 🌸
Eylul10 Hayır sıcak su değil. Doktorlar özellikle söylüyorlar sıcaktan uzak durun soğuğa yönelin diye. Lahana dondurup onu koyan var en çok o şekilde iyi olanı duydum ben.
Gokce57 Sık sık ılık suyla duş alıp masaj yapıyorum 25 günde 3 kez oldu sürekli tekrarlıyor malesef ama iki güne geçiyor birde Agumentin ilaç kullanıyorum
Nurcanatmaca Haticelisa canm bende oldum. Ama araştırmalarım sonucu şunu buldum. Bebeği emzirdiğinin yam tersini yapıosun. Mesela kafa hangi taraftaysa tam tersi tarafına gelicek şekilde emzir bir güne bişeyin kalmaz. Benimki süt kalmıştı ateş yapmıştı. Bunu yapınca hemen geçti. Halen bazen ara ara oluyo. Bebeğin yalnış emmesi sonucu oluyo. Tersine emzirince kanallar açılıyor. Bak link ekledim. Buna tıklayıp resme bak. Nasıl oldugunu gösteriyor. https://annelertoplandik.com/forum/1493908/resimli-ters-emzirme