Fatimaaatilla Ya öyle kusma bulantı yaşamıyorum kontrole de gitmiştim, bu haftada bulantı yaşamamak normal midir, coraspin ve progestan fitil kullanıyorum..
Lastromance Fatimaaatilla ilk gebeligim de hiç olmadı bulantim kusma bende endişe ediyordum ama gereksiz miş gayet sağlıklı doğurdum.İkincide bulantı kusma dört ay canıma okudu hiç bişey yiyemedim gece bile bulantidan yatamadım şükret canım haline evham yapma boşuna.
Beyzafd Fatimaaatilla canim bende ne güzel bulanmiyor dedim sesi sedası yoktu Haftasina basladi 7. Haftada falan başladı şu an 12 Hafta 3 gunluk hala sabahlari cok kotu oluyorum geçen hafta doktora giderken sabah saatiydi randevum dayanamadım kusmuştum yolda restorant bana su falan getirdi baya rezil olmuştum 😅
poyrazvearya Fatimaaatilla 13 haftalık oldum ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti olmadı göğüs ve kasık ağrısı oldu bende olabilir herkesin midesi Bulancak diye bişi yok çok şanslıyız bence
minigiminannesi03 Fatimaaatilla ne güzel hamilelik geçiriyorum diye seviniyorum artık kusmalar başladı ara sıra bulantiya razıydım gece maf olmuştum evham yapmayın
Fatimaaatilla Lastromance kızım şuan iki yaşında onda 6 ay kustum ya herhalde, bu demekki böyle. Ağzıma kadar bulantı geliyor gibi oluyor çok nadiren ama kusma vs yok öğütme gibi acaba o da psikolojik öğüme den diyorum
Beyzafd Fatimaaatilla gec başlıyor başlar bence ama baslamazsada çok rahat edersin hic bebekle alakası yok bence kusmanin baslarsa yaz bize 😄ALLAHİM sagliklisiyla kucagina almayı nasip etsin canim💕🙏
Beyzafd Fatimaaatilla aynen çektiğim cefanın canı sagolsun su sefanın güzelliğine bak derler ya aynen öyle oluyor kiz diye tahmin etti doktorumuz bakalim artik heyecanla bekliyoruz 😊
tazecikannee 7+2 deyim aşırı midem bulanıyor ama kusmam yok hiç geceleri yatamıyorum çok zor geçiriyorum ☹️
Fatimaaatilla tazecikannee inşallah kolay geçer seninde canım benim bulantı olup kusmamak da ayrı zor