LittleMan Kız- kız Erkek - erkek Kız-erkek Herhangi bir seçenek için isim önerileri var mı ya . Çevrenizden olur , uyumlu isimler olur ... Burada çok azız sanırım ikiz bebek anneleri çok rastlamadım . fazla bilgi alışverişi yapamıyoruz.
Dsa LittleMan bir ikiz annesi olarak isim katiyen bulamıyorum. Ata-Ali / ayla-arya/ masal-öykü / mila-mira / Tuna-tuana / ada-Ege / ama bir kız bir erkek Yok yani bulamıyorum. Doktor bir kız bir erkek dediğin ama belli değil daha. Kıza nefes yada mila düşünüyorum yoğun olarak. Ama uygun erkek Yok. Çıldırıciğimmmm
LittleMan 1PrensAnnesi ya var ya şuan inci yazmanıza baya sevindim . Kızlık soyismim inci ve çok seviyorum . Evlenınce maalesef kullanamdım iki ismim var birde iki soyisim olunca yaz yaz bıtmez diye 🙂 snra hamile kalınca aklımdan geçmedi değil ya . 🙂
1PrensAnnesi LittleMan 😍 ne güzel beğnmenze çok sewndm ikiside kızsa düşnrsnz artk bu ismleri benm çok sewdğm arkdşlrmn ismidr çokta akıllı başarılı kızlardr
Kbrakrc 1PrensAnnesi ya zaten gebe kalmadan önce kullandım bir kutu bitti neredeyse ama mg olarak fazla ve bana bi test yapmadan verdiği için tedirgin oldum yine kullanmak istiyorum ama sormak istedim onda da kadın gitmiş soramadım 15inde randevum var o zamana kadar da yine kullanmayı istiyorum ama korkuyorum ne bileyim ilk gebeliğim sonuçta burada da kullanan vardır diye sormak istedim
princess Yağmur & Yağız Nisa & Hira Yaman & Nisan Defne & Hande Poyraz & Rüzgar Bunlar benim sevdiğim isimler. Belki bir fikir olur ☺
Tutku Ikizlerim olmasini cok istemistim ama nasip degilmis. Nefes - Ulus - İris Pera - peri Su - Ateş Naz - Ayaz Lotus - Lodos Kız erkek siz ayırırsınız artık 😊