Nazendehanim Kızlar eşim beyler halıya 2 su bardağı kadar sıvı yağ döktü , tecrubeleyen var mı ne yapiciiiim
Srdm Nazendehanim bende döktüm yaklasık bi sene olucak yıkamaya da gitti kendimde çok uğrastım ama kusuyor tekrar malesef 😞
Gmzbiri Nazendehanim hiç silmeden direkt yıkamaya gönderin. Sildikçe içine işliyomuş. Benimkine 1 litreye yakın döküldü ama çıkardı halı yıkamacı bi daha böyle bi şey olursa silme dedi. Sadece ters çevrildiğinde o bölgede bi koyuluk kaldı zaten gözükmüyo
Nazendehanim kuzucumoglum Srdm Gmzbiri Minikmucizem199 Seda35 kızlar yazmayı unuttum ama bu makinede yikanan kesme halılar var ya onlardan benimki ,normal halı değil . Makineye atmadan deterjan olarak ne uygulasam bulaşık deterjanı gördüm internette
Seda35 Nazendehanim Ayyy çıkmıyor ya çok zor ben zeytinyağı döktüm az bisey halıya geldi çok uğraştım yağ çöz ve kaynar su döküp silin insallah cikar
kuzucumoglum Nazendehanim bulaşık deterjanı çamaşır makinasına zarar veriyor diye duydum canım makinaya direk at bir bak normal deterjanla yoksa yıkamaya gönder
Nazendehanim kuzucumoglum annemin makinesinde tül yıkarken kullanırdım ama kendi makinem yeni şimdi riske atmiyim önce elde bulaşık deterjanıyla deneyim sonra makineye atayım ,teşekkür ederim 🌸