prettywomann Kapadokya Hastanesi’nde 2017 doğum yaptım barış bey vardı o son haftalarım da vefat etti yeliz e geçmek zorunda kaldım ve hiç ama hiç memnun kalmadım maf etti beni bencilin teki hastanede çok pisti odaya aldılar beni girmeden kavga çıkarıp temizlenmesini istedim çok pisti çünkü. Pozitif olan tek şey yeliz dikişlerimi çok güzel yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadım ama kızımın gözünün orasını ameliyatta kesti + beni ilk gördüğü an sezeryan ol normal doğumu ne yapacaksın dedi halbuki normal doğuma müsaittim. 41+5 de doğurdum sancım açılmam yoktu yatış verdi suni sancı verdi benden habersiz ve akşam 10dan sabah 7 ye kadar o kadar acı çektim ki suni sancı vere vere vere açılmamda olmadı hiç bir kere gelip veya arayıp sormadı ordaki hemşireler bile normal değil çok acı çekiyorsunuz doktor gelmesi gerekiyor dediler ama yatağından kıçını kaldırıp gelmedi sabah 7 de geldi dalga geçerek dedi ki daha normal doğum diye tutturuyosan akşama kadar çekersin bende hemen ameliyata alın dedim ağzıma geleni saydım. Ve bize %50 indirim yaptı çünkü suçlu
Şimdi Kapadokya hastanesini yenilediler yeliz i de herkes aşırı övüyor çok başarılı olduğunu söylüyorlar kimden duysam öyle diyor o yüzden bilmiyorum benim çok bedduamı aldı ama. Senin kendin gidip kendin bi fikir edinmen lazım benim beğendiğimi sen senin beğendiğini ben beğenmem. Kapadokya hastanesi versa Hastanesi’ne göre daha donanımlı