Pln1994 Buenno Ayyy canım benim eksik olma Allah razı olsun rica ederim ne demek bende senin o güzel kalbinden öperim bundan sonra hep mutluluk gözyaşların olur Allah’ın izniyle sevinçten duygulanırsın kuzucum aminnn cümlemizin inşallah Allah’a emanet olun 😘❤️🤗🙏😍😇💐🙋🏻♀️
Kenanizm18 Buenno bi an içim o kadar bi tuhaf oldu ki kendimi o hastanede, lavaboda, oglunun seni gördügü anda hissettim sanki bi gözlemci gibi oradaydım ve tüylerim diken gibi oldu. Korktum ama sonucuna cokk sevindim hayırlı olsun canım 💐💙
Buenno Kenanizm18 evet biraz korku filminden farksizdi yasadiklarımız... Ama sonu güzel bitti cok şükür suan yanimda kollarimda dunyalar benim gibi...💞🙏🏻 Dilerim tüm anneler mutlulukla saglikla kucaklarlar yavrularini sende öyle dualarım seninle sizlerle hep 🙏🏻💞 ...
Mehmetlerim Canım rabbim yavrularını sizlere bağışlasın.. okurken gözlerimden pıtır pıtır yaşlar aktı.. Rabbim her daim iyi etsin sizi darısı kucağına almayı bekleyen sabırsız annelere inşallah🙏🏻Buenno
EzgiGizemzerOuz Buenno her biri ayrı bir güzellik on kere de anne olsan hepsi farklı demek ki🙇🏻♀️ Çok teşekkür ederim amin inşallah 💕