Pemberuya Kızlar sağ göğsüm gece çok sızıladı sabah uyanınca baktım büyümüş ve kararmış hamilelikte oluyor ya ama sol göğsüm normal? Sizce neden böyle bat 3 Eylül
Birprensesannesi2525 Pemberuya kızlar bende bu gece farkettim özellikle sağda şişkinlik ağrı var kasik ağrısı da var ilk gebeliğim de böyle olmamıştı benim de bat 3 Eylül hayırlısı olsun
denizslr26 Pemberuya bi koku hassasiyetim var ama bazen regli olmadan önce de yasiyordum mide bulantisi bilmiyorum bende heyecanla bekliyorum gerçekten ama bi kadin hisseder demi anne olucagina ya garip hissediyorum
Pemberuya Birprensesannesi2525 naptın canm benden leke gelmeye başladı yine erkenden bu ayda olmadı artık aşılama var aklımda 😟
Birprensesannesi2525 Pemberuya uzun zamandır mi istiyorsun canım hikayeni bilmiyorum ama ben 2. Yi düşünüyorum o yüzden çok düzenli değil ilişki denk gelirse modundayim inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Pemberuya Birprensesannesi2525 ben geçen sene Temmuz’da evlendim canm Mart’ta 2 aylık bir düşük yaptım işte sonra 2 ay korunduk Haziran’dan itibaren yine deniyoruz da henüz olmadı ☺️ İlki de 6 ayda tutmuştu bakalım bu da mı öyle olur acaba
Birprensesannesi2525 Pemberuya ovulasyon testi yapıyor musun canım bı de incir havuç kürü var Saraçoğlunun bi bak istersen
Pemberuya Birprensesannesi2525 2 ay yaptım ama işe yaramadı sanki sonra bıraktım aa onu halamda bi söylemişti bir bakayım teşekkür ediyorum canm☺️