saldemir Kızlar merhaba geçen hafta cumartesi doktora gittim son adet tarihime göre 6+5ken doktor boyu 3.3 ml 5 gün geriden geliyor bebeğin dedi toparlar ama dedi kalp atışını da net duyamadık gelişme geriliği mi diye üzülüyorum başına gelen var mı
berceste5155 saldemir benim bebeğimde geç döllenme daha haftası küçük kalp atışının yavaş olması normal siz yine erken duymuşsunuz buna şükret 8. 9. Haftalarda duyanda var bebeğin için endişelenmen gereken bir durum yok. Benim kızım 36+1 oldu sat tarihiyle ultrason arasında iki hafta fark vardı adet tarihim iki hafta ileri alınmıştı şimdi o farkı kapattı iki hafta önden gidiyor
Eldgrn saldemir benim geç döllenme bebeğin her şeyini görüp duymam 9 haftamı aldı sonra adete göre ultrasonda 7 hafta olarak sayılıyorduk ama adet tarihim düzeldi 2 hafta kadar ondan devam ediyoruz herhangi bir sorun olmaz yani bir şey olsa doktor söylerdi
KayraVeAnnesi_06 Benimde öyle olmuştu geç döllenmeden dolayı bir hafta geriden geliyorduk ama gün gün haftasını tamamladı 21+4 deyiz şimdi çok şükür haftasıyla uyumlu endişelenmeyin