Kbra52 Kızlar hastane odasını süslemek istyorum dün kapı için tül aldım evde pembe bir masa örtüm var onu götürcem şerbet takımım var onu götürcem içine şerbet yaparım en kötü yapamazsam meyve suyu koyarım görüntü olsun diye bir tane aynalı tepsim var evde onu götürcem üstüne tatlı tuzlu kurabiye koyarım birde bebek çikolatası yaptırcam masaya onu koyarım siye düşündüm bizim buradaki hastane odasında ufak sayılır bir yuvarlar masalar oluyor bunlaeı koyarsam masa zaten dolu görünür ama hem kapıyı süsleme işini hem de masa düzenini benden başka kimse istediğim gibi yapamaz inşallah odamda bekleme sürem olur 10 dakikada yaparım ben ya da bekleme sürem olmazsa doğumdan sonra kendime gelince yaparım diye düşünüyorum siz yapacakmısınız süsleme ve kimlerden rica ettiniz süslemesi için
EsraBaykara Kbra52 ben vitrin tasarımcısıyım zaten 😊 iki ahşap kasa, rafya,balon ve standı ve jüt kumaşı ile süsleyeceğim. Kapı süsü ve hediyelikleri hazır zaten. Normalde hastane yapıyor oda süsleme ancak bana yardım etmelerini rica edeceğim bakalım..
Aylisss Kbra52 ben de tül aldim kapi süsüm var bebek cikolatasi kolonya falan aldim.bir de dağıtmak için anahtarlik yaptirdim. Küçük dikdörtgen masalar var bizim odalarda, onun üzerine koyacağız beyaz bir örtü de götürcem ben esimden rica ettim. Evdeki kapıyı susledik denemek için. Gayet güzel oldu 😊 hastanede de aynisini yapacak insallah.
_Sahra Bende açacak magnet ve çikolata yaptırdım kapı için LED’li pano ve Pembe tül aldım oda içinde 10 tane metalik pembe on tane metalik gümüş balon lazım olur diye bant makas iğne kurdale vs koydum poşete annem ve kardeşim olucak yanımda eşimle beraber suslerler insaAllah
Kleopatra- Bende süslemeyi düşünüyorum. Ama benden önce yengem ben yapacağım oda süsünü herşeyini dediği için ona bıraktım. Oda küçükse zaten ufak tefek şeyler bile olsa dolu dolu gösterir. Kapı da süslenecekse falan daha ne olsun gayet güzel olur.
gorky Hastahanenin kendi organizasyonuyla anlaştım ama yiyecek tarzı şeyler yapılmıyor o yüzden irmik topları , dereotlu poğaça , gökkuşağı kurabiye yapacak kardeşim ☺️Birde hediyelikleri , içecekler , çikolatası olacak
nnnaaz Hastaneyle konuşcam yapmıyorlarsa ya istanbul sirkecideki parti malzemeleri satan yerde yada trendyoldan bi 10 kişilşk set alırım diye düşünüyorum. Balon bayraklar tabak bardak gibi şeyler. Çikolata ve mum siparişi vericem hediyelik olarak. Ama çıkolatayı nezaman sipariş etmem gerek onu kestiremiyorum. Ve evet kim süsleyecek o anda orası muamma 😬