Tazeannee ayy benn anlamdımmanlmaya fırsat kalamdı çünkü 😂 bir pazar günü pikniğe gitmiştik nisanın aynın son günü benimde adet olmam gereken gündü ben orda koşturdum ipler atladımm yop oynadım en son yine ip atladım ayağım takıldı düştümm ayığımı burktum dehşet bi ağrı ama dayanıyorum sıcaklığına bişey yok gece oldu bi uyandım ayağım şişmiş ama duramıyorum eşimi uyandırım ben duramıyorum titreme geldi acile gittik rötgen çekilcek içimden bi ses önce kan testinyaptır dedi doktora dedim ben adet olmadım önce kan testi yapalım tamam ozaman dedi kan verdim bir saat sonra sonucum çıktı doktor direk ooo hayırlı olsun dedi merhem yazdı yolladı zaten doktora gidene kdar ağrım azaldıydı tabi biz şok çünkü beklmiyoduk bir buçuk senenin sonunda geldi benim minik kızım inanamadık eşimle sevinemedik bile değerimde çok düşüktü 25 değerle öğrendim eşim yazık yine hüsran olur daha çok üzülürümmdiye sevinemedi sadece beni sakinleştirdi ben ağlıyorum ama nasıl annemlere geçtik ordan onlara söyledik onlarda şok inanamıyo kimse eşim kalp atışını duyduktan sonra inandı kabullendi garibim çünkü bu güne kadar okadar hüsran olduki her test yapışım negatif görmeye alışmıştk.. Ama çok şükür şuan 26+3 olduk kızımızı bekliyoruz onun tekmelerini izliyoruz beraber rabbim herkese hayırlı evlat versin banada sağ salim kucağıma almayı nasip etsin ❤😍😊