byzza16 Kızlar dün kontrolümüz vardı 36 haftaligiz. Doktorum bebek doğum kanalında değil ama kanala doğru iniyor dedi. 2 hafta sonrada doğum için gün verdi. Ama bu 2 hafta içinde erken gelirse diye korkuyorum var mı böyle bir sey yaşayan?
Oznurozdemir byzza16 aynısını yaşıyoruz. 34+5 iz bizde. Geçen kontrole gittiğimde kafası çok aşağıda baskı yapıyor 2 hafta daha sancılanmamaya dikkat et dedi. Çok ayakta durma 15 dk geçen yürüyüşler yapma vs. 38 de doğururum bende inşallah senin yine 36 iyi bişi kalmamış
Irem88- byzza16 aynı durumu yaşıyorum 36. Haftadayım bebişim 35. Haftadan beri kanala girmiş 37 haftada bile olsa doğum artık normal miladını tamamlamış oluyorlar bebekler korkmayın erken bi dönem değil
byzza16 Oznurozdemir evet doktorum banada kendini çok yorma dedi ama ne mümkün 13 aylık bir kızım var sürekli kucağımda. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🙏
byzza16 Irem88- bende 37ye kadar bile dayansa iyi olur diyorum kilosu ve gelişimi iyi ama hafta biraz erken olduğu için korktum ☺️
Cananyildiz Irem88- bende 35. Haftadaym bugün öğrendim başını kanala yerlestirmis dedi bol bol yürü dedi dinlen vs demedi