Yenianne098 Yaklaşık 3 sene oldu evlıyım ve 2.5 sene çok kötü şekılde panıkatak aksiyete ile mücadele ettım ilaçlar kullanıyordum bu sene hamıle kaldım kaybettim şimdi yine hamileyım 27+1 ve inanılmaz huzursuzum aynı zamanda vajınısmus ile mücadele edıyorum ve ederken hamıle kaldım ki evlilikle beraber geldı panikatak ve aksiyete adını duymadığım iğrenç hastalık çok kötü hiç pozitif duşunemıyorsun hep bi negatıf eşim işe gider defalarca mesaj atarım dikkat ett kendım normal doğum yapmıcam çünkü Altan muane olamıyorum sezeryan olucam büyük ihtimalle şimdiden kafamda kuruyorum ve en etken nedenı ölüm korkusu kaybetme korkusu ben bu ikisini çok yaşıyorum çok zor bebegımı sağlıkla kucağıma aldıktan sonra kaldığım yerden tedavıme devam edecegım inşallah bana iyi gelen tek şey ne biliyormusun benımle aynı şeylerı konuşan yanı aksıyete panıkatagı olan biriyle konuşmak iyi gelıyor ve kendıme bu beynımın bana oynadığı bi oyun diyorum sende öyle yap konuş anlat iyi gelıyor RABBİM yardımcımız olsun çok zor ve senı çok ama çok iyi anlıyorum